RESERVED tavasz 2020

2020. 19. 02., 9:15am
A 2020-as tavaszi kollekciójának egyik legfontosabb mondandója, hogy a kevesebb néha több.

A 2020-as tavaszi kollekciójának egyik legfontosabb mondandója, hogy a kevesebb néha több. Az egyszerű és letisztult styling alapját néhány basic darab, és a szezon elengedhetetlen kiegészítőinek kombinációja adja - nem jellemzi a bonyolult, különböző rétegekre épülő stílus vagy a túldíszítés.

A hangsúlyt a színekre, a pazar sziluettekre, az anyagok minőségére és az egyéni karakter kiemelésére helyezték a márka tervezői. Előtérbe kerül a funkcionalitás, a kényelem és az öko-struktúra fontossága: a jó ruha valójában olyan, mintha a második bőrünk lenne, ez annak a stílusosságnak a receptje, amelyet a RESERVED népszerűsíteni fog idén tavasszal.

Az új kampány főszereplői mind nemzetközileg elismert divatikonok: Adesuwa Aighewi, Saskia de Brauw, Sara Grace Wallerstedt vagy Rockwell Hardwood, bár egymástól eltérő szépségtípusokat képviselő modellek, akik más-más kultúrából érkeznek, mégis azt jelenítik meg a mai divat világában a legfontosabb: az individualizmust.

A 2020-as tavaszi női kollekciót a könnyedség jellemzi

az átlátszó fekete blúz,

a túlméretezett, puffos ujjak,

az oversize pasztellszínű ballonkabát, a magas derekú nadrágok és

a magassarkú cipők mind a nőiességet hangsúlyozzák. Ezek azok a klasszikus, örök darabok, melyek újraértelmezik a vintage divat fogalmát.

Stílusos és kifejező, viselője nem retten meg a térd alatti szoknyáktól vagy a magas, széles garbónyaktól, hisz az érzékiség, a ruhák részleteiben és viselésének módjában mutatkozik meg.

Kivágott csizmák, melyek felfedik és sejtetik a láb bizonyos részleteit, a meztelen testre felvett kardigánok vagy a rövid ujjú kabátok már önmagukban is elbűvölőek. A sifon ruhák és sálak virágmintái pedig romantikus, mégis kortárs hatást kölcsönöznek a kollekciónak.

A tavaszi férfi kollekciójának középpontjában a modern férfiasság áll:

a mintás ing,

a kötött, kevert szálas pulóver vagy a fehér farmer, csak néhány példa azok közül a jellegzetes darabok közül, amelyek a tavaszi trendekre jellemzőek.

A tervezőknek sikerült egy olyan közös nevezőt találni, ami kompromisszumoktól mentesen képes az egyedi stílus kifejezésére. A legdivatosabb darabokat eredményezte: karcsú sziluettek újszerű, romantikus stílusban, az 1990-es évek laza kivágása vagy

az új évezred ezüstös, steppelt kabátja olyan szélsőségek, amelyek most mégsem zárják ki egymást.

A tetőtől talpig vörös összeállítás a munkahelyre, vagy a hálós felső is bizonyítja, hogy a „túlzás” fogalma a férfidivatban már régen elavult.

A RESERVED emellett a hangsúlyos kiegészítőkre is támaszkodik - egy lakk hátizsák vagy egy ezüst övtáska még a visszafogott stílus szerelmeseit is elcsábítja.

Az 2020-as tavaszi kollekció első darabjai már elérhetőek a márka üzleteiben és a www.reserved.com oldalon.