RESERVED - Az LPP cégcsoport azonnali segítséget nyújt

2022. 14. 03., 9:17pm
A divatipar így tud segíteni a bajba jutott, menekülő embereknek

 

Az ukrajnai fegyveres konfliktus miatt elsődleges feladatunk, hogy segítsünk cégünk, az LPP cégcsoport, Ukrajnából származó dolgozóinak, akik a RESERVED, MOHITO, CROPP, HOUSE és SINSAY üzletekben és az ukrajnai központunkban dolgoznak. Emellett lépéseket teszünk az ország polgárainak támogatására. A lengyel anyacég az LPP Alapítvánnyal együtt mindent megtesz annak érdekében, hogy a Lengyelországban menedéket találó emberek megkapják a szükséges eszközöket az országba való beilleszkedéshez.

 Az LPP Alapítvány nevében 1 millió zlotyt adományozunk az ukránok megsegítésére. Az összeg felét a Fundacja Gdańska arra fogja fordítani, hogy a #GdańskPomagaUkrainie kampány keretében segélyeket szervezzen a háromszéki menekültek számára. A fennmaradó részt az Ukrajnában rászorulókat támogató Lengyel Nemzetközi Segélyközpont (PCPM) kapja. Ezeket az összegeket többek között a szállás, az étkezés és az alapvető szükségletek biztosítására fordítják.
 A Lengyel Vöröskereszt pomerániai kerületi fiókja LPP márkájú ruházatot kap tőlünk.
 Támogatjuk munkatársainkat, akik egyénileg szerveznek segítséget a menekülteknek.
 A menekülteknek 100 000 PLN értékű vásárlási utalványt adunk a szükséges ruházat megvásárlásához.  A szlovákiai, romániai, magyarországi, csehországi és németországi ügyvezetők segítenek ukrajnai munkatársainknak a szállítás és a szállás megszervezésében.

Ez még csak a segélyakcióink kezdete!