Puha pizsamák, tarka köntösök

2023. 17. 05., 8:57pm
A Christina stúdió nyári trend kínálatából

 

by Mezei Éva
Életünk egyharmadát ágyban, párnák között töltjük.  Így azután korántsem mindegy, mit viseljünk éjszakánként.
A meleg időben különösen fontos, hogy ne izzadjunk meg, könnyű legyen az álmunk. Éppen ezért puha, testbarát, könnyen szellőző anyagokból, mint a batiszt, a pamut, a lenvászon, a bio anyagok, a zefir - készüljenek a hálóingek, a pizsamák - mondta Sárosi Krisztina, a neves tervező, a Christina stúdió tulajdonosa.

A pesti belváros szívében lévő kis üzlet igazi ékszerdoboz
Itt mindenki talál ízlésének megfelelő kényelmes, gyönyörű éjszakai viseletet a csipkés batiszt hálóingektől az aprómintás, virágos pizsamákig. Ki a fodrot, ki az egyszerűbb változatokat kedveli.

A legújabb divat szerinti élénkebb színek mellett sokan a pasztell rózsaszín, a pasztell kék és a pasztell zöld színeket keresik. Mindenhez hozzáillő, könnyű anyagokból, pamutból, darázs pamutból, frottírból varrt köntösöket találunk.

Egy érdekes díszítés a gallérnál, a zsebnél, vagy éppen egy különleges színkombináció, vagy egy szokatlan szabásminta teszi valamennyit egyedivé. A tarka köntösöket sokan a vízparti nyaraláshoz is veszik.

Itt nem csupán a hölgyek, de az urak is válogathatnak a hagyományos hálóingektől kezdve a puha pizsamákig. Ez utóbbiak rövid és hosszú változatban is készülnek.

Érdemes megtekinteni a férfi köntösök széles választékát! A hagyományos, zsinórral díszített tiszta gyapjúból, kárpitmintás szövetből készültek mellett a bársonyból varrt, ezüsttel dekorált köntös igazán elegáns otthoni viselet.
Minden hálóruhához hozzáillő papucs, táska is választható.
Szemet gyönyörködtetőek a nászajándéknak varrt csipkés ágyneműk.
Aki a stúdióban nem talál magának megfelelő darabot, vagy különleges elképzelései vannak, annak  Krisztina megtervezi és elkészíti egyénre szabva.

Az üzlet címe:
1052 Budapest Semmelweis utca 8.
Telefon:+36 1 266-8009
Fax: +36 1 394-1026
Email: sarosi@christinastudio.hu
Nyitva: kedd - csütörtök: 10.00 - 18.00
https://www.christinastudio.hu/