Profi sminkhez sminkecsetek

2020. 20. 10., 6:36pm
Közeledvén az év vége és az ünnepnapok, az eseményeket tekintve hangsúlyosabbá válik a smink. A jó dekor kozmetikához pedig jó eszközök szükségesek, no meg ragyogás!

Közeledvén az év vége és az ünnepnapok, az eseményeket tekintve hangsúlyosabbá válik a smink. A jó dekor kozmetikához pedig jó eszközök szükségesek, no meg ragyogás!

A csillám tudatos választás. Nem csak a szemhéjadra vagy a highlighteredre kerülhet belőle, hanem a sminkeszközeidre is.

Mert a sminkecsetek a mindennapi szépségrutinunk hősei. Hogy ne szenvedj hiányt csillámból a borús őszi napokon sem, az essence “Jingle DAYS” nevű trendkiadása biztosítja neked a megfelelő glitter mennyiséget az arany és rózsaszín tökéletes keverékében.

Az ecsetnyelekben található csillámoknak hála, az ecsetek ragyogóbban csillognak, mint a mesebeli tündérek, a karácsonyfa égői vagy a hópelyhek a téli napsütésben!

Éppen ezért csodaszép ajándék karácsonyra, bárkinek is szeretnéd adni. Akár magadat is megajándékozhatod vele, neked is jár a csillogás!

Ecset-szett

Egész biztosan sikert fog aratni bármilyen look ezekkel a bámulatos ecsetekkel! A kollekcióban hét, szintetikus sörtéjű ecset található, melyek tökéletesen fekszenek a kezedbe, így a hétköznapokon is könnyű használatot biztosítanak.

A szemsminkekhez használandó 5 ecsettel fantasztikusan lehet applikáló, maszatoló vagy precíziós vonalakat alkotni, legyen szó akár szemöldökről, akár műszempillákról.

A pirosító- és púderecset segítségével életteli és hibátlan arcbőrt varázsolhatsz magadnak, mind folyékony-, mind por állagú sminktermékekkel.

A szettet praktikus “2 az 1-ben” csomagolásban vásárolhatod meg, így tökéletes ajándékként is funkcionálhat a legjobb barátnődnek vagy a kedvenc húgodnak, de akár saját polcod meseszép sminktároló eszköze is lehet!