Premier, divatbemutató, születésnap

2020. 04. 08., 5:51pm
Orosz Cintia nemcsak a sport területén bizonyított már, hanem korábban műsorvezetőként és riporterként is az M4 Sporton, az M2 Petőfi TV-n és számos sportrendezvényen.

Orosz Cintia június 27-én komoly sikereket ért el a fitnesz területén, az INBA Natural testépítő Szövetség versenyén második helyezést ért el.
A fitneszmodell hölgy nemcsak a sport területén bizonyított már, hanem korábban műsorvezetőként és riporterként is az M4 Sporton, az M2 Petőfi TV-n és számos sportrendezvényen.

 

Cintia diplomata karrierjét feladva váltott a média területére. A sport mellett, csatornájára és műsorvezetői karrierjére szeretne koncentrálni. Ugyanis a műsorvezetésben, a riporterségben érezte azt, hogy megtalálta önmagát. Február végén indította el saját YouTube csatornáját, akkor még Hogyan legyek jó feleség címmel, amely most már saját neve alatt fut, Cynthia Orosz címmel.

Csatornájával az a célja, hogy hétről-hétre olyan tartalmat mutasson be, amellyel másokat - elsősorban Nőket - inspirál a pozitívabb, tudatosabb mindennapi életre. Törekedjenek arra, hogy napról-napra jobbak legyenek, de saját magukhoz mérten. A női erőkben, a közösség támogató erejében hisz. Sikeres nők gondolkodásmódját igyekszik közvetíteni, amelyből mindenki inspirálódhat, fejlesztheti magát.

Interjúalanyai között volt már - többek között - Marton Adrienn, Szilágyi Szilvia, Ónodi Eszter, Korn Anita és Tóthné Csapó Kriszta fitnesz világbajnok, egykori úszónő is. A koronavírus időszaka előtt indította el szakértői rovatát, amelyben kifejezetten tudatosságot fejlesztő tartalmakat készít.

Bogi és Cintia

A születésnapjával egybekötött divat-show-n a YouTube csatornája is újjászületett. Csősz Boglárka adott interjút neki legutóbbi adásában, amelynek premierje itt volt látható.

Csősz Boglárka és férje együtt bulizott Budapest tetején

Boglárkát ritkán látni a férjével a budapesti éjszakában, ám most az exkluzív, születésnapi party okán mégis kivételt tettek.

Bogi a közelmúltban, egy kizárólagos, két részes interjút adott Orosz Cynthia műsorvezető riporter saját YouTube csatornájának. A fiatal hölgy, Bogihoz hasonlóan, a női közösség támogató erejében hisz. 

A Bogival készített interjú premierjét összekötötte születésnapi bulijával, mert azt szerette volna, ha riport alanyainak gondolatai még több emberhez eljutnának. A beszélgetés első részében Bogi, férjével való párkapcsolatáról, a gyermekvállalásról és az ENSZ-szel való együttműködésről is mesélt.

Divat panorámával

A csatorna premierrel és a születésnapi partyval együtt, Cynthia divatbemutatót szervezett. A Pakamé, a Brázia, a Klerka és Richard Demeter csodás kollekciói vonultak fel a nyári estén.

Csősz Bogi

A ruhákat nemcsak modellek mutatták be, hanem, Csősz Bogi mellett, többek között, a Barátok Közt sorozatból 

Görgényi Fruzsina és Bátyai Éva.

A vendégek között szintén megfordultak hírességek, mint például a Punnany Massif-ból ismert Wolfie is.

Szofi és Cintia

A party jó hangulatát emelte Édelmann Szofi énekesnő produkciója.

Fotókredit: Gérusz Kristóf