Plus size? Igen!

2018. 17. 04., 6:30pm
Bebizonyosodott az ország legnagyobb plus size divatbemutatóján, hogy igenis lehet egy igazi nő molett vagy teltkarcsú!

Bebizonyosodott az ország legnagyobb plus size divatbemutatóján, hogy igenis lehet egy igazi nő molett vagy teltkarcsú!

Ma, ugyan – többnyire - a sportra és a túlsúly leadásra buzdítják a nagyközönséget, azonban a plusz kilóknak sok féle oka lehet. A molett és plus size-os hölgyek is szeretnek up to date öltözködni, így teljes teltház előtt bonyolították le az ország eddigi legnagyobb plus size divatbemutatóját Budapesten.

A fiori fashion vonultatta fel a 2018-as tavaszi-nyári kollekcióját, amely osztatlan sikert aratott a résztvevők körében. Több mint száz molett nő gyűlt össze, hogy megtekintse a fiori fashion legújabb tavaszi/nyári fazonjait egy hazánkban egyedülálló, oldott hangulatú divatbemutatón. Az is látható volt, hogy molett és molett között is van méretkülönbség, és ez hogyan valósul meg a kifutón.

A pódiumon a cég által kiválasztott tíz modell hölgy mutatta be a 2018-as tavaszi-nyári ruhakollekciót egy félórás show keretében. Majd az est hátralévő részében Földiné Sánta Ibolya, az immár 20 éves fiori fashion alapító-tervezője, kötetlen beszélgetés formájában tartott stílustanácsadást az érdeklődőknek.

A rendezvény és a kollekció minőségéről sokat elárul, hogy Falusi Mariann, az est házigazdája hazavitte a fiori fashion által tervezett ruhát, amit a színpadon viselt. Pedig a molett énekes egyébként korábban arról beszélt, sokszor neki is problémát jelent, hogy a ruhaboltokban sosincs akkora méret, ami rávaló. 

„Általában beállok az ajtóba és megkérdezem, hogy van-e valami a méretemben, de a magyar plázákban szinte esélytelen vagyok, bárhová megyek” – fogalmazta meg tapasztalatait Mariann.

Földiné Sánta Ibolya, a cég alapító-tervezője szintén azt emelte ki, a plus size nőknek korábban örülniük kellett, ha egyáltalán találtak maguknak ruhákat.
„Ma már egyre nagyobb a választék a piacon, de a duci hölgyek is szeretnének divatosan öltözni. Mi sem mutatja ezt jobban, hogy egyetlen szék sem maradt üresen a nézőtéren” – mondta Földiné Sánta Ibolya.

A vártnál is nagyobb sikeren felbuzdulva a fiori fashion hagyományteremtő jelleggel a jövőben évi két alkalommal szeretné majd megszervezni a bemutatót. Igény érezhetően lenne rá.

 

http://fiorifashion.eu/