Péntektől újra Senior+ Expo

2023. 25. 10., 10:21pm
Senior+ Expo kiállítás a BOK Csarnokban - 2023. október 27-28.

 

Több újdonsággal, gazdagprogramkínálattal, közel 60 kiállítóval várják az aktívabb és teljesebb élet iránt érdeklődőket a Senior+ Expo kiállításra. 2023. október 27-én és 28-án  a budapesti BOK Csarnokban kerül megrendezésre.

Az esemény fő célja, hogy felhívja a figyelmet az idősödő korosztály fontosságára és az aktívabb életmóddal kapcsolatos lehetőségekre. A Senior+ Expo inspirálni szeretné a látogatókat, hogy új dolgokat tanuljanak, próbáljanak ki. Ötleteket merítsenek ahhoz, hogy hogyan éljék az életüket minél teljesebben idősebb korban is.

Ez a két nap egy kivételes lehetőség arra, hogy az idősödő korosztály képviselői részt vegyenek az életüket gazdagító programokban, bemutatókban és szórakoztató tevékenységekben.

Az esemény házigazdája: Endrei Judit

Programajánló:

-Pénteki sztárvendég 16.00-tól: Nyári Károly és lányai, Alíz és Edit

-Szombati sztárvendég 16.00-tól: Soltész Rezső

-Koleszterinkockázata szív- és érrendszeri betegségek kialakulásában: Egy fontos egészségügyi témával foglalkozóelőadás.

-Miben tud a Dietetikus segíteni? - a diéta fontossága: Kőrösi Éva, dietetikus és Endrei Judit közös beszélgetése az egészséges táplálkozásról.

-Biztonságosan a közúton és otthon! - A rendőrség előadása az idősebbeket érintő balesetek megelőzéséről.

-Gondosóra Program – Fő a Biztonság, szeretteinket hogyan óvjuk meg! előadás.

-Dr. Szalay Katalin alvásszakértő - A stressz szint és a nyugodt alvás összefüggéseiről tartelőadást.

-Az idősköri nyelvtanulás lehetőségei: Denes Attila a Netpeople Kft.-től megosztja tapasztalatait az idősek számára szervezett nyelvtanfolyamokról.

-Az Operettszínház műsora: Népszerű operettslágerek a Budapesti Operettszínház művészeinek közreműködésével pénteken és szombaton is.

-Prof. Dr. Sebestény Tamás előadása a demencia kialakulása és megelőzési lehetőségeiről - Az agyi egészség fontosságáról szóló program.

-Mozgássarok: A rendszeres napi mozgás fontossága a gyakorlatban – Szenior Örömtánc, Szenior Zumba és Szenior Tangó órák a Senior+ Expo Kiállításon!

Az eseményre szóló jegyek már elérhetőek itt:

JEGYVÁSÁRLÁS

 

Részletes információk és a program megtalálható az alábbi linken:

https://www.seniorplus.hu/senior-expo/

FACEBOOK:

https://www.facebook.com/seniorplus.hu/