Pasztellfényű textúrák, mintha felhők ölelnének

2022. 15. 02., 9:44pm
Szuper újdonságok a könnyed téli megjelenésért

 

A karácsony örömteli napjai a családdal és a csillogó szilveszteri parti után a barátaiddal – nagyon különleges pillanatok adódnak. Amikor úgy tűnik, hogy az idő megáll, a felhők pedig súlytalannak látszanak. És: élvezhetjük a téli tájat, amely pasztellfényben fürdik, könnyed felhőkkel, melyek úgy néznek ki, mint a bárányok az égen.

A könnyedség ihlette, új essence "CATCHING CLOUDS" trendkiadás ragyogó megjelenést biztosít a téli szezonra. Az essence trendkiadása tápláló, felhőszerű textúrákkal rendelkezik a sugárzó és meglepően puha bőr érdekében. A "CATCHING CLOUDS" 2022. február elejétől elérhető.

Inner eye brightening szemceruza

Minden szemsmink fénypontja.

Az univerzális halvány rózsaszín szemceruza a vízvonal mentén vagy a szem sarkában alkalmazva nyitott, üde tekintetet kölcsönöz a szemnek. A puha textúra könnyen alkalmazható és tartós.

Cloud-touch highlighter

Ezzel a szuper puha termékkel nem csak a hó fog csillogni idén télen.

A benne lévő fényvisszaverő pigmentek ragyogó csillogást hoznak létre. A felhő mintájú sima textúra lágyan keveredik bármilyen bőrszínnel és finom őszibarack árnyalatú csillogást ad neki.

Hidratáló tejes arcpermet

Szeretnél néha lebegni egy felhőn? Ez az arcpermet segít ebben. A hidratáló arcspray csodálatosan puha bőrt biztosít.

A tejes textúra hialuronsavval és kókuszvízzel nemcsak kiegészíti a napi bőrápolási rutint, hanem primerként is alkalmazhatod a smink alatt.

Cloud-touch mousse primer

Olyan puha bőr, mint a felhők? Nem probléma!

Ennek a primernek a könnyed textúrája lágyan beleolvad a bőrbe, és intenzív hidratálást biztosít. Egyszerűen használd bőrápolás után, várj egy kicsit, vidd fel rá az alapozót - és a hibátlan arcbőr kész is!

Swirl lip balm ajakbalzsam

Olyan puha ajkak, mint a felhők - ez az, amit ez a hidratáló ajakbalzsam képes nyújtani.

Az E-vitamin táplálja az ajkakat, hogy azok szuper puhák legyenek, és a praktikus stick-nek köszönhetően nagyon könnyen alkalmazható.

Cloud-touch body luminizer

Olyan sugárzó, mint egy téli napfelkelte! A termék könnyű textúrája finom csillogással párosul.

A formula lágyan beolvad a bőrbe, és hűsítő hatású. A benne található többszörös visszatükröződések gyönyörű csillogással emelik ki a bőrt.

mix & match gyöngy matricák

Ezek a valóra vált álmok!

62 csillogó gyöngy három különböző méretben, melyek öntapadóak, és használhatóak a szemen, az arcon vagy a körmön. Az eredmény: egyedi téli külső, káprázatos hatással.

Íme, a tél könnyű, felhős trendje. Alkalmazd és ragyogj, mint egy szép, téli, gyöngyházfényű, bárányfelhős nap!