Pasztell rózsaszín, arany tűsarokkal

2023. 17. 03., 9:22am
Megérkezett március elején az illatcsalád legújabb, virágos-púderes, rózsaszínbe burkolódzott újdonsága

 

A Carolina Herrera folytatja a kortárs női nem izgalmas felfedezését a Good Girl Blush Eau de Parfum megjelenésével. A kontrasztok merész robbanása és a virágzó nőiesség egyedülállóan púderes kifejezését adja.

A Good Girl történet ezen friss fejezete egy izgalmas találkozása az érzéki vanília alapjegy két különböző kivonatának és a bazsarózsa pasztell romantikájának: középpontjában a ragyogóan sugárzó ylang ylang két különböző felhasználási módja áll.

Karlie Kloss, a ragyogó szépség szimbóluma...

...visszatér, hogy megtestesítse az igazi Good Girl-t – és mindazt, amit ő képvisel –, és a kampányhoz megálmodott fénylő rózsaszín ruhában tündöklik.

Sugárzó energiája és huncut mosolya finoman sugallja a Good Girl Blush-ban megjelenő kontrasztokat és azok fenntartható forrásból származó összetevőit.

A Good Girl személyiség középpontjában mindig a kettősség szellemisége áll. Egy illatban kifejeződik az a belső univerzum, amely minden nőnek sajátja..., amely egyszerre érzéki, de erős, ösztönös és intelligens, romantikus, de energikus is.

Quentin Bisch parfümőr az új illat megalkotásakor Shyamala Maisondieu és Christophe Raynaud kollégáival dolgozott együtt, hogy azonnali vizuális ihletet találjon a híres Good Girl tűsarkúhoz, mely ezúttal pasztell rózsaszín külsőt és fényes arany sarkat kapott.

“Azonnal a vanília jutott eszembe: a tűsarok a cipő erejét, a vanília pedig az illat erejét képviseli.”

Bizonyos összetevők különböző kivonatának felhasználása igazi találékony módja volt annak, hogy a Good Girl történetet tovább fűzzék. A parfümőrök az illatjegyek kontrasztba állításával nemcsak egy ragyogó robbanást idéztek elő, de újabb utakat is találtak arra, hogy ötvözzék egymással az összetevőket.

„Már a Good Girl korábbi változataiban is dolgoztunk a vanília ínyenc oldalával, így egy további púderes extrakció megtalálása ideális módot adott az árnyalatok artikulációjára” – mondja Quentin Bisch. Ami az ylang-ylang-ot illeti, „a virágszirom fényességét már ismertük, így abszolút használatával a virág mélyebb, narkotikusabb és érzékibb oldalával is el tudtunk játszani.”

Annak érdekében, hogy a Good Girl Blush illatban létrejöjjön az a virágos hatás, melyet egy hatalmas bazsarózsa csokor biztosít, a parfümőrök tudományosan előállított molekulákkal dolgoztak, amelyeket újrafelhasznált rózsavízzel kevertek. Ez a technika hűen megőrzi a természetes bazsarózsa illatot és lehetővé teszi, hogy az illatjegy elérje teljes virágos potenciálját, miközben megerősödik ereje a bőrön viselve.

Az illat

Fejjegyek: olasz bergamot, mandarin, mandulaolaj

Szívjegyek: ylang-ylang, rózsaolaj

Alapjegyek: vanília, tonkabab

A jegyek közti szimbiotikus játék az összetevők táncává válik. A parfümkészítők számára az illat másik kiemelt összetevője, az illat középpontjában álló ylang ylang, a fehér jázmin természetes továbbgondolása volt, amely rendkívül fontos szerepet játszott az eredeti Good Girl-ben.

A Good Girl illatcsalád minden darabja kirobbanóan energikus nőiességet rejt magában tűsarkú formájában, amely puszta erejével képes megrepeszteni akár az üveget is. A parfümök világában a fehér ylang ylang-ot a jázminvirág egzotikus testvérének tartják. Csábítóan napfényes, fűszeres oldalával távoli utakat és messzemenő fantáziaképeket idéz: ez a Good Girl ragyogóan fénylő, sugárzó megújulása.

100% vegán

Időszerű emlékeztető nemcsak arról a távolságról, amelyet a kifinomult összetevők megtesznek, hogy illatjegyekké váljanak, de tanúskodik a helyi termelők szakértelméről is a vanília és az ylang ylang esetében is, amelyek Madagaszkár szigetéről és Afrikából, a Comore-szigetekről származnak. A teljesen vegán formula érdekében a Carolina Herrera partnerségre lépett a Givaudan vezetőivel és az ő fenntarthatósági programjukkal, a Sourcing4Good-al - az alapítvány, amelynek tevékenysége közvetlen hatással van az összetevőket beszerző dolgozókra. Ez egy közös erőfeszítés, amelynek az erőforrásokba és a kitermelési folyamatokba való befektetése életre kelt egy olyan illatot, mint a Good Girl Blush.

Elérhető: 2023. márciustól

Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud üzletekben, webshopjaikban és a kiemelt magán parfümériákban

Hazai forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft.