Pankráció élmények élőben

2018. 06. 04., 5:20pm
A WWE örömmel tudatja a pankráció magyar kedvelőivel, hogy 2018 májusában visszatér akció-dús WWE LIVE™ showjával Magyarországra, a Budapest Arénába.

A WWE örömmel tudatja a pankráció magyar kedvelőivel, hogy 2018 májusában visszatér akció-dús WWE LIVE™ showjával Magyarországra, a Budapest Arénába.

A rajongók újra élőben is részesei lehetnek WWE élménynek és láthatják az összes kedvencünket.

Olyan szupersztárok érkeznek Budapestre, mint AJ Styles™, Shinsuke Nakamura™, Charlotte Flair™, The New Day™, Naomi™, Kevin Owens™, Jinder Mahal™ - sok más WWE szár mellett. A szereplők esetleg változhatnak

A WWE pankráció a sport és a szórakoztatás egészen egyedi kombinációját nyújtja: egyszerre látványos meccs és páratlan show. Egy rockkoncert energiájával rendelkező élő és izgalmas előadás, a WWE pankrátorok különlegesen képzett profi előadók. A WWE élő show-i különleges események a családi szórakoztatás műfajában!

WWE Szupersztárok - ismerjük meg Kevin Owenst!

Sokan követik itthonról is a hetente zajló meccseket, szurkolnak kedvenceiknek és csodálják a látványos akciókat.

De akik nem ennyire naprakészek, azoknak is érdemes megismerni a Budapestre érkező szupersztárokat, esetleg kiválasztani, hogy a májusi shown kiért fognak szorítani az Arénában.

Ha WWE, akkor Kevin Owens az elmúlt évek egyik megkerülhetetlen pankrátora.

A Quebec-i születésű, szókimondó versenyző, aki kegyes és rossz szándékú is tud lenni a ringben, a hazánkban is rendkívül népszerű The Rock, azaz Dwayne Johnson hatására kezdett a pankrációval foglalkozni. Mostanra már számos elismerést szerzett az USA-ban és külföldön egyaránt.

Miután a világ egyik legjobb versenyzőjévé vált, 2014-ben csatlakozott a WWE ligájához, ahol pár hónap alatt rögtön megnyerte az NXT bajnokságot.
Budapest közönsége ráadásul a jelenlegi tervek szerint egy egészen különleges produkciót láthat majd tőle, hiszen AJ Styles és Sami Zayn társaságában egy hármas meccs várható a WWE bajnoki címért május 14-én az Arénában!

Budapesten csak egyetlen show lesz látható május 14-én, hétfőn este. Így érdemes a belépőket minél hamarabb beszerezni, nehogy lemaradjanak a lenyűgöző élményről!

Jegyek kaphatóak a www.livenation.hu és a www.ticketpro.hu oldalakon keresztül. Limitált, exkluzív ring közeli ülőhelyeket tartalmazó VIP csomagok is vásárolhatóak a rendezvényre.

 

              További info:

              www.livenation.hu

              www.wwe.com

              www.ticketpro.hu

              #WWEBudapest