Paloznaki Jazzpiknik 2023: érkezés - megközelítés

2023. 30. 07., 9:51pm
Elérheted a Jazzpikiniket többféle módon

 

Lássuk, mivel tudunk utazni! A szervezők mindenre gondoltak, hogy te jól érezd magad, és ne aggódj a közlekedés miatt. Itt mindent megtalálsz:

https://jazzpiknik.hu/utazas-megkozelites/

1.Piknikbusz

Paloznak és Balatonalmádi, Balatonfűzfő, valamint Balatonfüred és Veszprém között közlekedik. A koncertek után pedig indulnak vissza az ellenkező irányba, Paloznakról. A Piknikbusszal kapcsolatban további részleteket az ikonra kattintva találtok:

https://jazzpiknik.hu/utazas-megkozelites/ - Piknikbusz ikon

Hasznos információk: A buszokon limitált számú férőhely áll rendelkezésre, ezért azokra érkezési sorrendben lehet felszállni. A menetrend a forgalom függvényében változhat, a szervezők a menetrend változtatás jogát fenntartják. A buszjegy ára 1 500 Ft/fő/út, amit a buszokon Hellopay kártyával vagy érintésmentes bankkártyával lehet megvásárolni.

2.Transzferbusz

A busz a fesztivál alatt minden nap közlekedik Budapest és Paloznak között. Odaút 15 óra -BAH csomópont, Kongresszusi központ parkolója. Visszaút 01 óra Paloznak, Faluközpont. A transzferbuszra limitált számban kaphatóak jegyek a webshopban.

Itt megtalálod: https://jazzpiknik.hu/utazas-megkozelites/  - Transzferbusz ikon: menetrend és árak

Figyeljetek, mert vannak olyan napok, amikre már elfogytak a jegyek!

 3.Kerékpár

 

A 7-es út mentén futó bicikliútról, egy kis emelkedőn való 8 perc tekeréssel érhető el a Piknik. Akár egész éjszaka vigyáz a biciklidre a BalatonBike365 csapata! Kedvencedet profi kerékpár tárolókban, ráadásul 24 órában felügyelt körülmények közt hagyhatod. A kerékpár megőrzőt keresd a főbejárat mellett, előzetes foglalás nem szükséges.

 4.Kerékpár bérlés

Érkezz bérelt kerékpárral! Amennyiben Balatonfüredről kerékpárral érkeznél, de nincs sajátod, úgy a füredi BalatonBike365 Porton bérelhetsz egyet. Az éjszakai visszavitellel sem kell bajlódnod, hiszen a bérelt eszközt a Fesztivál területén leadhatod és már indulhat is a buli. A részletekhez és foglaláshoz kattints az ikonra: https://jazzpiknik.hu/utazas-megkozelites/ - Kerékpár bérlés ikon

 5.Vonat

Paloznakon nincs vasútállomás, a legközelebbi a csopaki állomás, innen 15-20 perc gyalog a Jazzpiknik helyszíne.

 6.Autó

Budapest felől az M7 autópályán, Balatonkenesénél a 90-es kilométernél letérve. Budapest határától 1 óra körüli az út. Érkezhetsz Oszkárral is.