Otthon a hegyek között

2019. 16. 09., 1:20pm
Amikor Telkibányára érkeztem, még nem sejtettem, milyen élményben lesz részem. Sok csodás helyen jártam már, szinte az összes wellness hotelt ismerem az egész országban.

Amikor Telkibányára érkeztem, még nem sejtettem, milyen élményben lesz részem. Sok csodás helyen jártam már, szinte az összes wellness hotelt ismerem az egész országban.

Nem hittem, hogy még meg tudok lepődni…

Már az autóúton elámultam a festői környezettől, a hatalmas, zöld szántóktól, a hangulatos lankáktól és az égig érő fenyvesektől. A Zempléni hegyvidék középső része, amely a szlovák határ mentén fekszik, bőven szolgáltat látnivalót.

Az egyik kis völgy adott otthont az Aranygombos Fogadónak. Belépve otthonos melegség fogadott, mintha már százszor jártam volna itt. Megpihentem a kanapén, egy jó bort szürcsölgetve a kandalló mellett, akár egy családi vendégségben.

Az ételek, az ízek is, mintha a nagymamám főztjei lennének.

A hangulatos, hatalmas kerten át vezet a kis ösvény a szállásig, ami nem is egy szoba, hanem egy bungaló. Ahol megint az az érzésem támadt, hogy otthon vagyok, vagy már be is költöznék.

Ez a kis ékszerdoboz mindenkinek kellemes napokat kínál.

Aki csak pihenésre vágyik, a parkosított belső udvaron fekvő, nyitott medencék szélén hűsölhet. A jó levegő, az ezerféle zöldben játszó táj gondoskodik a kikapcsolódásról.

Rossz idő esetén a wellness részlegben kényeztethetjük magunkat fedett, fűtött medencével, jakuzzival, szaunával, víz feletti és hagyományos, kézi masszázzsal.

Egyben biztos vagyok, aki egyszer ellátogat az Aranygombosba, biztosan visszatér majd, hiszen itt nemcsak a test, a lélek is megpihen.

MEGLEPETÉS AZ OLVASÓKNAK! FOGLALÁSNÁL HIVATKOZZON A PESTI DIVATRA, ÉS 10 % KEDVEZMÉNNYEL PIHENHET AZARANYGOMBOS FOGADÓBAN!

3896 Telkibánya, Múzeum út 3. Tel: +36 46 388 665

E-mail: aranygombosfogado@gmail.com

Honlap: www.aranygombosfogado.hu