Öt szék, amivel jól indul a szeptember

2020. 31. 08., 3:48pm
Idén tavasszal szinte mindenki egyszerre cserélte le az irodát home office-ra, a kényelmes forgószéket pedig, más ülőalkalmatosságra.

Idén tavasszal szinte mindenki egyszerre cserélte le az irodát home office-ra, a kényelmes forgószéket pedig, más ülőalkalmatosságra.

A lelkesebbek valamilyen hasonló székre, a lustábbaknak viszont - nemes egyszerűséggel - a kanapé lett az új munkaállomás.

Az otthoni munkavégzéshez vagy tanuláshoz, sokszor extra motiváció kell, de egy kényelmes forgószék azért sokat lendíthet a dolgokon! Éppen ezért összegyűjtöttük a Praktiker kínálatából azt az öt széket, amivel kellemesebbé tudod varázsolni a home office vagy a suli kezdés fáradalmait!

Kicsiknek nagy kényelem

Nyakunkon a szeptember és az iskolaszezon, ezért szerepel kiemelt helyen az ifjúsági forgószék, ami – talán nem lesz meglepetés – kifejezetten kiskorúaknak lett tervezve (nyitó kép). Csökkentett ülésmagasságával komfortosabb pozíciót tud biztosítani a gyerekeknek, mintha felnőtteknek tervezett széken ülnének. De, természetesen, semmivel sem tud kevesebbet a „normális méretű” kivitelhez képest – egyszerűen kisebb. No, meg valamivel olcsóbb is!

Dolgozz sportosan!

A gamer szék először az e-sport világában terjedt el, mert a képernyők előtt – hosszú órákon keresztül – történő ülés elég megterhelő az emberi test számára. Az ilyen forgószékek ergonomikusak, jobban megtámasztják a hátat, stabilizálják a törzset, természetesen strapabírók is. Lehet velük hosszútávra tervezni – legyen szó munkáról, tanulásról vagy akár szórakozásról.

Majdnem, mint az irodában

Talán nem túlzás azt mondani, hogy a legtöbb irodában a hálós irodai forgószék a nyerő – nem véletlenül! Állítható ülésmagasság, méretes karfák, könnyen szellőző anyag, ráadásul több színben is elérhető. Ha, pedig, a terhelhetőség is fontos szempont, akkor van egy megnyugtató hír: 110 kilóig bírja a gyűrődést!

Fordulj utána!

Természetesen nem hagyhatjuk ki felsorolásunkból a klasszikus „egyszerű, de nagyszerű” típusú terméket. Ez a műbőr forgószék nemcsak stílusos, hanem a Praktiker kínálatában a legolcsóbb modell is – gondoltad volna? Habár a háttámlája valamivel alacsonyabb, mint a többi forgószéké, karfája és állítható ülése ugyanúgy van, az ára pedig tényleg verhetetlen!

Jolly Joker

Rövid listánkat mivel mással is zárhatnánk, szerepeljen itt egyik nagy kedvencünk, a színes forgószék! Természetesen nemcsak vagány színei (zöld-fekete, piros-fekete) és stílusa miatt szeretjük, hanem a gamer székeket idéző ergonomikus kialakítása, hatalmas karfái és fejtámlája miatt is – igazi jolly joker ez a típus, több szék összegyúrva egy áráért!