Őszi szépségápolás az új szalonban

2021. 21. 10., 8:09pm
Fontos tisztában lennünk azzal, hogy az évszakok változásának köszönhetően bőrünk is változik, ezért ilyenkor más módon kell ápolnunk azt.

 

Éppen ezért léteznek olyan kezelések, amelyeket kizárólag az őszi, téli szezonban ajánlanak a szakemberek, amikor is az UV sugárzás gyengébb. Ilyenek például a bőrünk felhámját érintő savas, kémiai hámlasztások, a rádiófrekvenciás kezelés frakcionált része, illetve a mezopennel történő kezelés.

A POSH Salon&SPA-ban - többek közt - erre helyezik a hangsúlyt.

A teljes testpeelinget és a testpakolást az őszi és téli időszakban kifejezetten ajánlják, hiszen a tápanyaggal teli pakolások azonnal feltöltik és regenerálják bőrünket a hidegebb évszakokban.

A szalonban három különböző izgalmas kezelés is bemutatásra került: a parafinos lábápolás, a teljes körű pro szemöldök styling (cérnás szemöldökszedéssel és laminálással), valamint a fenék emelő Power Shape kezelés. Ha Te is kíváncsi vagy, milyenek pontosan a kezelések, akkor kattints weboldalukra, vagy pedig foglalj időpontot hozzájuk még ma!

www.poshsalon.hu  @poshsalon_obuda

Az óbudai POSH Salon & Spa idén szeptemberben nyitotta meg kapuit a szépülni vágyók számára.

Új, prémium kivitelezésű és felszereltségű környezetben, sokrétű szolgáltatással, professzionális gépekkel, minőségi termékekkel és magasan képzett szakemberekkel várja vendégeit!

A szépségszalont kifinomult ízlés, és elegancia jellemzi, ahová a rohanó hétköznapok elől menekülhetünk és feltöltődhetünk.

Horváth Orsolya és csapat

Horváth Orsolya tulajdonos egy gyakori, sok nő által ismert problémát szeretett volna megoldani: "legtöbbünk egyszerre 3 - 4 különböző szalonba jár más-más szolgáltatások, illetve kezelések miatt, ennek kiküszöbölésére jött létre a POSH Salon & SPA" - amely Orsi régi vágya volt. "Vendégeink itt egy helyen, minden szépségápolási szolgáltatást igénybe tudnak venni, legyen szó akár kéz, láb, arc- vagy testkezelésről." 

A szalonban hagyományos, illetve orvos kozmetikai géppel történő kezelésekkel is találkozhatunk, mint például a classic tisztító, az anti-aging, a spa arcmasszázs, a Duet RF vagy éppen a Hydra Delux complex.

A sokak által kedvelt szemöldök és szempilla styling is megtalálható náluk, amelyen belül liftinget, festést és teljes körű stylingot is lehet kérni.

A kéz- és lábápolás területén gél lakkot, műkörmöt és spa pedikűrt alkalmaznak.

A testkezelések között fellelhetőek a hagyományos masszázsok, illetve testtekercselések. A gépi alakformáló kezelések pedig leginkább Power Shape II-ből, lézeres szőrtelenítésből és SculptX izom stimulációból állnak.

 POSH Salon & Spa bemutatók - az őszi szépségápolás jegyében

Nem minden szolgáltatás került bemutatásra - természetesen – de íme, három nagyon látványos és igazán széppé tevő kezelés:

1.Legújabb szolgáltatásaik között megtalálható a pro szemöldök styling

„A klasszikus szemöldökformázástól eltérően, itt a teljes styling alatt ülő helyzetben van a vendég. Így az arcot a szakember természetes (nem fekvő) helyzetében látja, és aszerint formálja, festi, ahogyan az - az adott vendégnek - a legelőnyösebb. A folyamat során kombináljuk a szemöldöklaminálást, a tartós hennafestést, és a cérnás formázási technikát. A cérnás formázás sokkal kíméletesebb a bőrnek, mint a gyanta, és sok allergiás/érzékeny bőrű vendégnek is megoldás lehet. A végeredmény pedig egy gyönyörűen tartós, dúsított, de természetesen rendezett szemöldök lesz, ami akár 3-4 hétig tartja színét és formáját. A laminálás során egy olyan anyagot viszünk fel a szemöldökre, ami megpuhítja a szálakat, majd a megfelelő irányba fésüljük őket. Ezt követően pedig fixáljuk az adott formát.

Majd utolsó lépésenként kikeverjük a megfelelő szint, és a tökéletes formát igény szerint megrajzoljuk, megfestjük. Ezt a kezelést azoknak ajánljuk, akik nem szeretnének reggelente a szemöldökük sminkelésével időt tölteni, viszont mégis dúsabb hatásra vágynak vagy esetleg egy elrontott/kikopott tetoválást szeretnének elfedni.” – mondta el Horváth Orsolya.

2.A Power Shape egy olyan 21. századi alakformáló rendszer, amely egyszerre több hatást is gyakorol a bőrre: a multiporális rádiófrekvencia, a soft lézer és a vákuum hatása lép működésbe egy kezelő fejben, ezzel elérve a legjobb alakformáló hatást.

„A bemutatón egy fenék emelő, és egyben narancsbőr gyilkos kezelést demonstráltunk modellünkön. Az első bemelegítő fázist követően emeljük az intenzitást és a legnagyobb fejet alkalmazzuk. Ezt követően a comb alsó részét a középső méretű fejjel is kezelésbe vesszük, majd a végét kivezető mozdulatokkal zárjuk, hogy a salakanyagot a nyirokkeringésbe juttassuk. (A bemutató során először a fenék bal részét kezeltük, így pontosan látható volt a már kezelt terület emelkedése a jobb oldalhoz hasonlítva.) Azoknak a vendégeinknek ajánljuk, akik szeretnének bőrminőséget, kontúrt javítani vagy a makacs cellutisszel akarják felvenni a harcot. Megereszkedett kötőszövetre szintén hatásos, bár ebben az esetben a vákuumos funkcióval óvatosan kell bánni!

Mint minden testkezelésnél, itt is fontosnak tartjuk elmondani, hogy egy kúra eredménye nagyban függ vendégünk szokásaitól is: a bő vízfogyasztás elengedhetetlen, hogy a feltört salakanyag távozni tudjon a testünkből, továbbá helyes táplálkozással kombinálva lesz igazán látványos a végeredmény.” – ismertette a lényeget a tulajdonos. Ez a kezelés fájdalommentes, talán a külső és belső comb kezelése jár egy kis kellemetlen érzettel.

3.“Az ősz beköszöntével a paraffinos bőrápolás rendkívül jót tesz a kiszáradt, kirepedezett, érzékeny bőrnek, így a bemutató szempontjából ezt gondoltuk az egyik legaktuálisabbnak. Az első lépés mindig a peeling, vagyis a radírozás, hogy az elhalt hámsejteket eltávolítsuk - így a kezelés következő fázisánál könnyebben szívódik be a hatóanyag.

Ezt követően egy tápláló pakolást teszünk a lábra/kézre, tiszta, természetes hatóanyagokkal. (Mi itt a POSH Salon & Spaban, az összes testpakolásunk alapjaként organikus mangó vajat használunk, és saját kezűleg keverjük ki a vendég bőrének megfelelő hatóanyagokkal.) Majd a meleg paraffinba helyezzük az adott testrészt, és ezt megismételjük 4-5 alkalommal. Ezután felhelyezzük a nylon fedőzacskót, és a frottír kesztyűt, amiben pihen a láb/ kéz 15-20 percet. Miután eltávolítjuk a paraffint, a végeredmény a selymesen puha, hidratált bőr.” – beszélt a kéz/lábápolásról Orsi.

Támogatók: Siena Magyarország, Plant Therapy