Őszi ékszervarázs

2020. 07. 09., 4:15pm
Magic of Jewellery - Íme, a márka 2020-as őszi/téli kollekciója

Magic of Jewellery - Íme, a márka 2020-as őszi/téli kollekciója

A THOMAS SABO és Rita Ora folytatják együttműködésüket: Rita Ora, a márka női kollekciójának nemzetközi nagykövete, nagy örömmel mutatja be a 2020-as év őszi/téli kampányát és kollekcióját. A központi inspiráció ebben szezonban is hosszú távú együttműködésük folyamatos témája, az ékszerek elbűvülő, varázslatos ereje és hatása.

A kollekció kifinomult, egyedi tervezése és kivitelezése és a ragyogó, különleges, kézzel megmunkált ékszerek valósággal rabul ejtenek minket – szimbólumaival életre kel a természet és a világ egyetem mítikus világa.

Tiltott gyümölcs:

A szeptember elejétől elérhető Magic Garden kollekció garantáltan elcsábít  természet ihlette tökéletességével. A fekete és piros színekben pompázó, kígyó és alma medálok, karperecek, fülbevalók és fül klippek arra csábítanak, hogy - az idén teret hódító -  trendeknek megfelelően, stílusos összeállításokat válogassunk össze.

A ragyogó, 18 karátos sárga arany futtatásnak köszönhetően a kollekció darabjainak klasszikus összhatásuk van. A szemet gyönyörködtető kígyó gyűrű elegánsan tekeredik körbe az ujjon, a nagy gonddal válogatott magas minőségű, intenzív, élénk zöld színben pompázó malachit kövek pedig még kifejezőbbé és kölönlegesebbé teszik az ékszereket.

A Magic Stones kollekció mágikus eleganciát sugall minden aspektusában. Konyak színben pompázó nagyméretű kereszt medálokkal, fülbevalókkal és különleges koktélgyűrűkkel találkozunk majd, melyek kecses kifinomultságát a varázslatos apró csillag motívumoknak köszönhetik. A kövek ragyogását a kiválló minőségű kézzel megmunkált arany foglalatok emelik ki és teszik tökéletessé.

Október 15-től az időtlen THOMAS SABO Together vonal is fennséges darabokkal egészül majd ki. A letisztult modelleket idén cirkóniával kirakott korona ékszerekkel bővítik, amelyek a nők erejét és összetartását szimbolizálják – viselőjét önbizalommal és magabiztossággal koronázzák meg.

Antik báj és ezer csillagként ragyogó kövek:

A karácsonyi, csillagos égbolt ihlette Magic Stars kollekció varázslatos darabjaival a világmindenséget ünnepljük. Idén nagy hangsúlyt kaptak azok az ékszerek és órák, melyek újra értelmezik a Napot és a Holdat: úgy szimbolizálva a nappalt, az éjszakát és a csillagok ragyogását, mint hűséges, örök társakat. Elegáns gyöngyök, fehér kövek, művészi formák és filigrán mintázatok teszik ezeket a fülbevalókat, nyakláncokat és karkötőket kivételes és egyedi karácsonyi ajándékká.

“A divat mindig változik, így izgalmas marad. Pontosan ezt szeretem az ékszerekben - mindig van lehetőség kísérletezni és felfedezni” - mondja Rita Ora márkanagykövet.

THOMAS SABO x Rita Ora 2020-as őszi/téli kollekciója szeptember eleje és október 15-e között debütál minden THOMAS SABO üzletben és online, a www.thomassabo.com, illetve az együttműködő partnereknél. A kollekció az ékszerek mellett új órákat is tartalmaz.
@thomassabo #magicbyTS    

A THOMAS SABO márkáról

A THOMAS SABO a világ egyik vezető ékszer- és óragyártó cége, mely a tervezett termékeit, értékesíti és forgalmazza nők és férfiak számára. A társaságot Thomas Sabo 1984-ben alapította (Lauf an der Pegnitzben, Dél-Németország), mintegy 300 saját üzletét üzemelteti mind az öt kontinensen, összesen mintegy 1800 alkalmazottal. A székhelyén a THOMAS SABO közel 500 alkalmazottat foglalkoztat. A THOMAS SABO világszerte mintegy 2 800 kereskedelmi partnerrel, valamint vezető légitársaságokkal és hajóutazás-üzemeltetőkkel működik együtt.