Öröm, boldogság és finom színek

2022. 07. 06., 9:54am
Felhők felett a Catrice-el és a Kaviar Gauche-al

 

Hey Baby, I wanna marry you! Idén tavasszal a CATRICE szépségápolási kellékei találkoznak az elegáns Kaviar Gauche dizájnnal.

A berlini design duó menyasszonyi ruháival nem csak a levegőben lebeghetsz, hanem a kilencedik felhőn is, pontosabban fogalmazva: Cloud N°9!

Ez a neve az új Kaviar Gauche esküvői kollekciójának, amelyet az első Nemzetközi Felhőatlasz kilencedik felhője, a Cumulonimbus, az öröm és a boldogság helye ihletett. A CATRICE limitált termékcsaládja kifinomult sminkálmokat kelt életre – a finom színek tökéletesen kiegészítik a menyasszonyi megjelenést.

Kaviar Gauche körömlakk

Két lágy színben biztosítja a gyönyörű körmöket a különleges napon. A felhős, fehér árnyalat arany csillogással átlátszó felülettel rendelkezik, míg a friss korall árnyalat magas fedést kínál. Viseld őket magukban, vagy kombinálva, ezek a lakkok tökéletesen felkészítik a kezeid a nagy pillanatra az oltárnál.

Kaviar Gauche Szemhéjpaletta

A Szemhéjpaletta mennyország küldöttje. A négy rosé és nude árnyalatú púderes szemhéjfesték minden szemszínhez illik. A matt, csillogó és fényes felületek lehetővé teszik a gyönyörű szemsminkek széles skáláját.

A magas minőségű csomagolás, elegáns gyöngyház kialakítással, biztosan elfér a legkisebb ridikülbe is, és ideális a gyors útközbeni sminkeléshez az integrált tükörnek köszönhetően.

Kaviar Gauche Gossy Ajakbalzsam

Csókold meg a menyasszonyt: A Kaviar Gauche ajakbalzsam fényes felületet ad az ajkaknak friss korall színben, és arany csillogással.

A félig átlátszó textúra, tápláló összetevőkkel, kellemesen súlytalannak érződik az ajkakon, és fokozza a természetes ajakszínt.

Kaviar Gauche Arcpaletta

Csak szeretetre van szükséged – és a Kaviar Gauche arckontúr palettára! Ez a legmodernebb termék egyesíti a highlightert, a bronzosítót és két egyedi árnyalatú pirosítót.

Az árnyalatok harmonizálnak a különböző bőrszínekkel, és minden arcbőrön ragyognak. Az ultra finom, lágy textúrának köszönhetően a highlighter, a bronzosító és a pirosítók könnyen felvihetőek és kombinálhatóak – a természetes megjelenésért, mennyei ragyogással.

Kaviar Gauche Glow FixáIó Spray

Fixáld a sminked, és élvezd a bulit! Ez a fixáló spray meghosszabbítja a smink tartósságát, így nincsenek korlátok az esküvői partin.

Ugyanakkor az arany csillogással ellátott könnyű permet friss és sugárzó arcbőrt biztosít. A textúra nem ragad és kellemesnek érződik a bőrön.

Kaviar Gauche Hajcsat

Az esküvői sminked a helyén van - de mi a helyzet a hajaddal? A Kaviar Gauche hajcsat 90-es évekbeli nosztalgiát kelt, és minden frizurában igazi szemet gyönyörködtető látvány.

Könnyedén feltűzheted a hajad egy elegáns kontyba, egy bohókás fonatba vagy menőn fejtetőre fésülve! Ezzel a gyöngyházas nagy hajcsattal bármilyen megjelenés lehetséges.