Őrizd meg a napsütötte, bronzos bőr életérzést!

2021. 15. 09., 2:07pm
A frissítő kókuszillatú önbarnító termékek segítenek megőrizni a nyári színedet

A frissítő kókuszillatú önbarnító termékek segítenek megőrizni a nyári színedet és garantálják a napsütötte, bronzos hatású bőrt egész évben, mintha csak a Bondi strandon nyaraltál volna.

„Ragyogó napsütés, forró homok, hullámzó tenger, az igazi ausztrál életérzés!”

Hamarosan egy újabb önbarnító márka érkezik! Ez az Ausztrália inspirálta, világszerte népszerű, számos híresség által kedvelt márka a Bondi Sands!

A Bondi Sands egyenesen Ausztrália legnépszerűbb tengerpartjáról érkezett a Lovebrands.hu webáruházába, a Magyarországon jelenleg elérhető legszélesebb választékkal. Legfőbb célja, hogy a minőségi önbarnítást mindenki számára elérhetővé tegye!

„Többről szól, mint az önbarnítás. A Bondi Sands egy életérzés.”

A Lovebrands.hu oldalára látogatók különböző formulájú önbarnító termékekkel találkozhatnak: önbarnító hab, tej, száraz olaj, levegővel dúsított hab. Emellett újrahasznosítható csomagolással ellátott, bőrbarát és vegán arcra való termékek, illetve különböző önbarnító kiegészítők közül is válogathatnak.

Az örök klasszikus önbarnító habok, melyek díjnyertes formulával rendelkeznek, könnyen alkalmazhatóak és mennyei kókusz illatuk van. Közülük a kívánt bronzos végeredmény árnyalata szerint választhatjuk ki a számunkra legmegfelelőbbet. Emellett az önbarnító tejjel fokozatosan építhetjük fel a bronzos ragyogást.

 

Az ultrakönnyű Aero család termékei levegővel dúsított, ultrakönnyű önbarnító hab formulával rendelkeznek. Másodpercek alatt megszárad és akár már egy órán belül ragyogó színt kölcsönöz.

 

A Liquid Gold család önbarnító habja és száraz olaja pedig argán olajjal dúsítva, hosszan tartó, aranyló bronz bőrszínt garantálnak öblítés nélkül!

 

A Pure család kizárólag arcra való termékeket tartalmaz, amelyek ikonikus ragyogást biztosítanak az arcbőrnek. Mindezt átlátszó, bőrbarát formulájukkal.

Az összes termék illatanyag-, festék- és szulfát-mentes. Ráadásul a csomagolásuk is 100%-ban újrahasznosítható műanyagból készült.

 

A termékek használatát segítik különböző eszközök. Úgy, mint az applikátor vagy

az önbarnító habokhoz a kesztyű.

 

Bőrünket nem árt megtisztítani az önbarnítók használata előtt, erre való a sós bőrradír. 

Ha Te is igazi ausztrál nap csókolta bőrre vágysz, akkor fedezd fel a Bondi Sands fantasztikus önbarnító termékeit a Lovebrands.hu oldalán!

https://lovebrands.hu/