Önfeledt kalandok egy nyári sorbet illattal

2024. 19. 01., 3:08pm
Ünnepeld Te is a limitált kiadású legújabb nyári kiadást!

 

Megérkezett a CHIFFON SORBET. Ez a fejezet az első nyári kiadás csábító aurájába vonzza az ESCADA nőt, mely 2024-ben egy valódi meglepetéssel köszönt be. A CHIFFON SORBET maga a lelkes ESCADA világjáró, ami a nyár emlékeit öleli fel az ESCADA újjászülető illataival.  

Tisztelgés a Napnak

Az ESCADA ezen illata abban is különleges, hogy olyan, mint egy nyári szerelem: csupán egy szezonig tart. Az új, forradalmi koncepció úttörője nem más, mint a svéd modell, vezető divattervező és az ESCADA társalapítója, Margaretha Ley. Öröksége több, mint 25 éve jelen van a piacon. Az ESCADA szezonális, limitált kiadású nyári illatai a parfümipar legsikeresebb darabjai lettek. Színes és elegáns: a szezonális, gyümölcsös illat az öröm és az ünneplés robbanó erejét adja vissza.

A nyár ünneplése

-Az illat szívében feketeribizli lüktet. Alexandra Carlin parfümőr kulcs összetevőként használja ezt a kedvelt illatjegyet, mely zamatos, friss benyomást kelt.

-A fejjegyek frissítő koktéljában a feketeribizli a rózsa szívjeggyel alkot meleg harmóniát.

-A kifinomult alapjegyekben a jázmin teszi teljessé ezt a vidáman tündöklő illatot.

Az eredmény a nőiesség friss víziója, melyet az eredeti CHIFFON SORBET inspirált, mely most egy kis extra egyéniséget is kapott.

 Egy friss sorbet

Az idei évben is elérkezett a pillanat, mikor ideje elszökni egy új, ismeretlen helyre. A CHIFFON SORBET tengerkék üvegével és tengerpartot megjelenítő belső csomagolásával igazi életérzést ad. Az ESCADAnő kitűnik természetes eleganciájával és érzéki aurájával, amelyet magába zár ez az elragadó, nőies és felejthetetlen illat.

Az ESCADA CHIFFON SORBET a végtelen nyárba kalauzol minden ESCADA nőt, tiszteleg a napsütés, a tenger és a nyári szellő előtt.

Escada Chiffon Sorbet Edt 30ml - az utazó méretű termékek témakörébe tökéletesen illeszkedő termék.

Elérhető: 2024. január közepétől

Megvásárolható: kizárólag a Müller üzletek parfüméria részlegén

Hazai forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft.