Omega Szimfonik: Naplemente

2022. 15. 07., 11:08pm
A szimfonikus koncerten egy különleges, szabadtéri helyszínen tisztelegnek a legendás hazai együttes előtt.

 

Naplemente címmel rendeznek Omega emlékkoncertet a keszthelyi Festetics-kastély parkjában július 24-én. A koncerten fellép az Omega Szimfonik, az est házigazdája: Jordán Tamás, a Nemzet Színésze címmel kitüntetett,Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színész, rendező, érdemes művész

Koncert: július 24., vasárnap, 20.30 – Keszthely, Festetics-kastélypark
Fellépő művészek Miklósa Erika Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyarkoloratúrszoprán operaénekesnő; Király Linda énekesnő; Roby Lakatos magyarhegedűművész; Dolhai Attila Jászai Mari-díjas magyar színész; musicalénekes, operetténekes, érdemes művész; Szabó Győző Jászai Mari-díjas magyar színész; Bolyki Balázs énekes, zeneszerző, dalszövegíró és Lépés Gábor "Lepe" zenész, billentyűs,zeneszerző.

A koncert 120 perces. A szimfonikusok olyan nagyszerű zenekarokból állnak össze, mint a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara, a Liszt Ferenc Kamarazenekar és a Budapest Schoring.

Prága 1971

Az Omega zenekar terveiben évek óta szerepelt a nagyszabású emlékkoncert a keszthelyi Festetics-kastély parkjában, de Benkő László és Mihály Tamás halála felülírta azt.

Kóbor János „Mecky” nagyon szeretett volna Keszthelyen egy emlékezetes koncertet csinálni, így tisztelegve az elhunyt tagok előtt, de János halála ezt a tervet is meghiúsította. Így Trunkos András, az Omega menedzsere és Lepés Gábor zenész, zeneszerző arra jutottak, hogy az Omega együttes a Naplemente című emlékkoncerttel tiszteleg elhunyt és élő tagjai életműve előtt.

Fellépők: Omega Szimfonik, Bolyki Soul & Gospel Kórus, Lepés Gábor „Lepe”

Az est házigazdája: Jordán Tamás

Vendégfellépők: Miklósa Erika, Király Linda, Dolhai Attila, Szabó Győző, Roby Lakatos

További információ: https://www.eventim.hu/hu/jegyek/omega-szimfonik-naplemente-keszthely-festetics-kastelypark-580500/event.html?co=hun

A korábban megvásárolt jegyek az új időpontra is érvényesek!