Olvasás kikapcsolódás és örömforrás 

2021. 28. 04., 7:10pm
A 6szín és a Móra Könyvkiadó közös olvasótábort szervez Grisnik Petrával és Huzella Júliával.

A 6szín és a Móra Könyvkiadó közös olvasótábort szervez Grisnik Petrával és Huzella Júliával.

Július 26-tól július 30-ig ide várják szeretettel a 10-12 éves korosztályt, augusztus 9-től augusztus 13-ig pedig a 14-16 éves fiatalokat.

Az olvasótáborba A kisebbek tematikája Nógrádi Gábor: A csere, a nagyobbaké pedig a Jelen! Kortárs ifjúsági novellák köré épül.

Az öt nap alatt - közös olvasmányélményekhez kapcsolódva - a gyerekek játékos irodalomismeretekre tehetnek szert, valamint az önismeret és empátia fejlesztésére, önmagunk és egymás megismerésére. Megpróbálunk együtt okosabbak, bátrabbak, ügyesebbek lenni - vagy felfedezni, hogy már most is azok vagyunk, - áll a tábor felhívásában.

A tábori program hétfőtől péntekig, minden nap 8:30-16.30-ig tart. Azonban előzetes jelzés esetén reggel 8:00-tól délután 17:00 óráig ügyeletet is biztosítanak. A táborozók három alkalommal kirándulást tesznek a városba. A program keretein belül múzeum-, játszótér-, könyvesbolt- és könyvtár-látogatásra is sor kerül, illetve két alkalommal meglepetésvendég  érkezik hozzájuk.

Jelentkezni a 6szín weboldalán található jelentkezési lap kitöltésével ( https://6szin.hu/files/public/cikkepek/149/File/olvasotabor_jelentkezesi_lap.pdf ) és 10.000 Ft előleg befizetésével lehetséges.

A tábor díja 40. 000 Ft, mely tartalmazza az esetleges múzeumi belépőket és a napi 3x étkezés díját (tízórai, ebéd, uzsonna). A tábor testvérkedvezményt is biztosít.

Amennyiben törvényi előírások miatt a tábort nem lehet megtartani, vagy a jelentkező a tábort megelőzően megbetegedne, úgy a befizette előleg teljes egészében visszajár!

A táborral kapcsolatos minden további információ megtalálható a 6szín weboldalán, illetve érdeklődni lehet a +36 20 2259242 telefonszámon is.