Oltasd be magad, hogy végre kiöltözhess!  

2021. 01. 04., 12:45pm
A nők hatással vannak a világra és képesek a dolgokon változtatni.

A nők hatással vannak a világra és képesek a dolgokon változtatni.

A Magyar Divatszövetség Egyesület ennek a gondolatnak a jegyében a Facebook oldalon új kampányt indított, melynek lényege a női összefogás erejében rejlik!

Az MDSZ / Magyar Divat Szövetség Egyesület / Vámos Magda alapította és 17 éve civilszervezetként jött létre. A szövetség tagsága a közelmúltban megújult és új elnökség alatt működik tovább. Az egyesület fő célja a minőségi divatnak, mint a magyar kultúra fontos tényezőjének elismertetése, hazai divat-tradíciók megőrzése, ugyanakkor új trendek megteremtése. A tagok olyan szabómesterek, míves kézművesek, kiskereskedők, gyártók, öltözéktervezők, stylistok, akiknek szívügye a minőségi termékeknek, divatcikkeknek az előállítása és azok bemutatása a divatérzékeny közönségnek. Fontos számukra, hogy a szakmai tudásukat átadják az új generációnak és minden tapasztalatukat személyes közvetítsék.

Mi nők imádunk öltözködni! Ám a koronavírusjárvány megfosztott minket attól, hogy kiöltözhessünk. Akár egy színházi premierhez, egy előadás megtartásához, egy múzeumi programhoz, utazáshoz, egy finom vacsorához, a munkahelyünkön való megjelenéshez, egy divatbemutatóhoz, egy baráti összejövetelhez, egy szülinaphoz. Most a Magyar Divatszövetség Egyesület sem tud divatbemutatókat tartani. A vízivárosi Hölgyek Öröme klubeseményeink is elmaradtak, ahol a divatérzékeny közönségünkkel divatos témákról beszélgettünk. Korábban tartottunk tematikus „kiöltözős” napokat, így volt ez a 2020-as magyar Derbyn is. Itt kalapban, a régi fogathajtó eseményekhez illő öltözetben vettünk részt, nem kis meglepődést okozva az ott lévő közönségnek. Ezzel is erősítettük a régi divattradíciókat!

Most már szeretnénk végre visszakapni a régi életünket!

Ha minél többen az oltás mellé állunk és ezt a példát mutatjuk a gyermekeinknek, a szüleinknek, férjeinknek, a batátainknak, akkor követendő mintát adunk arra, hogy a mindennapjaink újra élhetők legyenek, mondja az MDSZ elnöke, Dr. Kolyvek Antónia.

A felhívás lényege, hogy a közösségi médiában az Oltasd be magad, hogy végre kiöltözhess! szlogennel mindenki rakjon fel magáról egy olyan fotót, amiben kiöltözötten várja, hogy egy eseményre elmehessen, ha újra „megnyílik a világ”!

Kezdő kép: Kalapos hölgyek a Derbyn  /Jobbszélen Dr Kolyvek Antónia/