Nyolc romantikus történet összebújós estékre

2022. 25. 02., 4:13pm
Programajánló: debütált a Direct One legújabb sorozata. Valentin napon ment az első rész.

 

Ha még nincs programotok, nézzétek meg együtt a Direct One új romantikus vígjáték sorozatát, ami igazi különlegesség! Készítsétek a nasikat, egy jó meleg plédet, bújjatok össze, és este irány a Direct One TV-csatorna és a Szingli bolygó – Nyolc történet sorozat!

 Szingli bolygó – Nyolc történet

A Szingli bolygó – Nyolc történet egy lengyel gyártású 2021-es filmsorozat, ami az online társkeresés jó és rossz oldalairól, buktatóiról, illetve előnyeiről mesél. Mind a nyolc epizódot más-más rendező készítette, így a sorozat a párkeresést, a modern világ nehézségeit nyolc különböző megközelítésben tárja a nézők elé. A romantikus sorozat a Szingli bolygó címmel, itthon is bemutatott mozifilm trilógia televíziós változata.

Az önálló történetek szereplői különböző életkorú, származású és eltérő motivációval rendelkező karakterek, akiknek legfőbb céljuk, hogy társat találjanak az online térben. Különböző személyiségek, akiket egyetlen dolog köt össze: a randevúzás azért, hogy megtalálják a szerelmet. Ebben segíti őket a Szingli bolygó nevű társkereső alkalmazás.

A keserédes történeteket nézve hol a nevetés, hol a meghatottság, hol a mély érzelmek csalnak könnyet a nézők szemébe. Kortárs történetek ezek, amelyek változatosan, merészen, de mindenképpen szórakoztatóan foglalkoznak napjaink komolyabb témáival, úgy, hogy közben el is gondolkodtatnak. Szorosan kapcsolódnak a valós élethez, ezért is tud mindenki valamilyen formában kötődni hozzájuk, hiszen a szerelem is sokféle lehet.

Február 14-től a Direct One műsorán!

A nemzetközi díjakkal is elismert romantikus vígjátéksorozat a CANAL+ Group - M7 együttműködésével készült, ami nemcsak művészi értéket és igazi tartalmat, fordulatos cselekményt jelent, hanem európai kooperációt is. Három rész ugyanis Prágában, Bécsben és Amszterdamban készült helyi szereplőkkel.

A Szingli bolygó – Nyolc történet igazi kikapcsolódás, amelynek fő üzenetei, hogy mindenkinek kell egy társ, akivel könnyebb, szebb az élet, és hogy soha nem szabad feladni a párkeresést, hiszen minden zsáknak megvan a maga foltja.

 

A Direct One tavaly indított útjára TV csatornáját

A Direct One TV szolgáltató tavaly indította el saját TV csatornáját Direct One néven, ami a Baron Noir című francia politikai thrillerrel kezdte meg a műsorszórást. A Baron Noir premierjét követően a Kemény leckék első két évadával, a ZeroZeroZero első évadával, a Paris Police 1900 első évadával, a Moscow Noir első évadával, a Nox első évadával, valamint Az ötödik első évadával folytatódott.

Az idei év a Bízz bennem első évadával indult, és a Szingli bolygó – Nyolc történet február 14-i debütálásával folytatódik. A sugárzást követően a Szingli bolygó – Nyolc történet epizódjai megtekinthetőek a Direct Now alkalmazásban is, ahol visszanézhetőek, megállíthatóak és újranézhetőek. Az év során további európai prémium filmsorozatokkal és Canal+ sorozatok exkluzív és országos premierjeivel várja a nézőket a Direct One.

További információ a www.directone.hu/szinglibolygo oldalon, a Direct One Facebook és Direct One Instagram oldalán érhető el.