Nyáridőben, klassz ruhákban

2018. 28. 06., 4:10pm
A trendajánló megmutatja, mit viseljünk napközben vagy este.

Nyár közepén járunk, leginkább kánikula jellemző a néhány hűvös, esős nap mellett. Bizonyára már sokan fölfrissítették a ruhatárukat, de – szerintem - még hiányzik néhány darab. A trendajánló megmutatja, mit viseljünk napközben vagy este.

A nyári lenge zsorzsett

Ez a ruha virágos zsorzsett muszlin anyagból készült, sok fodorral az alján és a szegélyeknél. A rengeteg anyagból készült szoknya nagyon nőies, valamint nagyon trendi, igazán menő az idén. A ruha lengeségét a szabás is hangsúlyozza a különleges hátul kivágott fazonnal. (Vigyázz a lesült fürdőruhapánttal, ha ezt viseled!) Egész nap remek viselet, estére magas sarkúval a legjobb.

Madeira csipke akár egész napra

A fehér mindig bejön, a csipke pedig belopta magát a nők ruhatárába. Ha ilyet veszel föl napközben, estére feldobhatod egy szép ékszerrel. A fodros nyakrész lehúzható a vállra, tehát többféle képp lehet viselni. Egy jó szalmakalap pedig emel az outfiten, és véd a naptól is.

A varázslatos könnyű selyem

A selyemnek megvan az a jó tulajdonsága, hogy viselőjének mindig elegáns külsőt ad. A könnyű nyári selyemruha egyszerű, de jól kitalált szabásánál fogva jól hordható a meleg délutánokon, estéken. Ezt a kék hosszú ruhát inkább a nap második felében ajánlott fölvenni, kevés kiegészítővel, ugyanis az anyag miatt a ruha önmagában a legszebb.

És az elegáns nehéz selyem

Az elegancia nem zárja ki, hogy akár napközben is ilyen anyagból készült öltözékben járjunk. Természetesen jó, ha alkalomhoz kötjük, mert – például – fesztiválra, ügyintézésre, munkába nem jó ötlet a nehéz selyemből készült két részes nadrágos viselése.

De bulihoz, party-hoz, esti találkozóra, színházba, koncertre a legjobb választás. és ne feledd,  maga sarkú cipő illik a legjobban hozzá!

Tervező: Kecskés Viktória

viktori.buda@gmail.com

Telefon: +36 30 858 1926

Viktori Showroom

1027 Budapest, Csalogány utca 21. kapucsengő: 2