Nyári újdonságok

2023. 10. 06., 12:09am
Tökéletes hajkiegészítők lehetnek a nyári medencés bulik, egész napos strandolások vagy tengerparti nyaralások során

 

-Egy hűsítő koktél a medence partján? A Wet Detangler és Wet Detangler Mini Pink Punch árnyalatát a nyári naplementék narancsos-pink színe ihlette. 

TangleTeezer Wet Detangler & Wet Detangler Mini Pink Punch

A nyári naplementéket idéző hajkefe párossal a medencés bulik és tengerparti kiruccanások sem jelenthetnek problémát hajad számára.

A Wet Detangler hajkeféket kifejezetten vizes, törékeny haj gyengéd kifésülésére fejlesztették ki, így a sós vagy klóros víz okozta gubancok sem foghatnak ki rajta. A hosszú fogak a gubancbontáson, a rövidebbek pedig a kutikula kisimításán dolgoznak, így minden alkalommal selymesen puha és ragyogó hajkoronát biztosítanak.

A Wet Detangler normál hajra, míg a Wet Detangler Mini verzió minden hajtípusra alkalmas.

-A pasztell árnyalatok szerelmeseinek se kell lemondania az újdonságokról, hiszen a Large Wet Detangler Vanilla neutrális színe kedvenc vanília fagyinkat idézi.

TangleTeezerLargeWetDetanglerVanilla

Hosszú vagy vastagszálú hajtípussal rendelkezel? Akkor ezt a legújabb hajkefét ajánljuk számodra, ami a Wet Detangler nagyobb verziója.

A hajkefe erősebb és hosszabb fogazattal rendelkezik, ami a vastagszálú hajat is könnyedén kifésüli.

Használhatod a hajpakolások vagy balzsamok egyenletesebb eloszlatásához is. Kifejezetten hosszú és vastagszálú/göndör hajra ajánlott.

 

-A hajformázó Ultimate Finisher hajkefe tejesen megújult és Ultimate Stylerként tér vissza a közkedvelt Millenial Pink árnyalatban. 

TangleTeezer Ultimate Styler Millenial Pink

Kifejezetten a száraz haj formázására lett kifejlesztve. Az egyedi fogazat segítségével tökéletes választás copfok vagy kontyok megalkotásához, sőt a póthaj kifésülése sem okoz számára gondot.

Nem véletlenül választotta ezért több sztár fodrász is a TangleTeezer hajkeféket az idei MET GALA-n. Így tett Olivia Rodrigo fodrásza is, aki ezt az elegáns kontyot az Ultimate Detangler segítségével alkotta meg.

Minden hajtípusra alkalmas.

-A hajnalig tartó bulik és utazások támogatója, a Compact Styler Sweet Lilac & Yellow Chrome pedig a napsütéses levendula mezők pasztell árnyalataiba öltözött.

TangleTeezer Compact Styler Sweet Lilac & Yellow Chrome

A legújabb compact hajkefe egy varázslatos napsárga -levendula színben tért vissza, hogy biztosítsa a nyári utazások tökéletes frizuráit.

A Compact Styler hajkefe a női táskák egyik must have kiegészítője, ami ideális eszköz hajformázáshoz az utazás során.

Védőborításának köszönhetően a fogazat nem sérül, így sokáig élvezheted a hajkefe előnyeit.

Minden hajtípusra alkalmas.

A hajkefék már megtalálhatóak a Rossmann üzleteiben és webshopjában.

Hajunk ápolása, frizuránk szépsége már nem múlhat a hajkefén, válassz és jöhet a nyár!