Nyári trendkalauz 2020

2020. 16. 06., 8:20pm
Helló nyár! Biztosan te is nagyon vártad már a napsütést, a vízparti kalandokat, a naplementenézéseket és a kellemes nyáresti sétákat! Légy mindig naprakész a divat terén!

Helló nyár! Biztosan te is nagyon vártad már a napsütést, a vízparti kalandokat, a naplementenézéseket és a kellemes nyáresti sétákat! Légy mindig naprakész a divat terén!

Vajon ruhatárad is felkészült az új évszakra? A Premier Outlet segít, hogy igazán trendi lehess ebben a hónapban is! Ha kedvet kaptál egy kis vásárláshoz, akkor most érdemes feliratkoznod a hírlevelünkre, hogy VIP Klub Tagsági Igazolvány kiváltásával június 15. és 21. között extra kedvezménnyel vásárolhass az outlet-központ számos üzletében a VIP hét alatt. Ráadásul nyerhetsz is!

Csíkos minták

Ha kicsit elrugaszkodnál a megszokott egyszínű daraboktól, akkor idén nyáron érdemes a csíkos felsők, ruhák felé nyitnod! Nagy sláger a „tengerész” színkombináció, azaz a kék-fehér színek variálása.

Egy matrózcsíkos ruha tökéletes alapdarab lesz a nyári estékhez, romantikus vacsorákhoz. A munkahelyre pedig remek választás egy pasztellszínű csíkos ruha, masnival vagy övvel a derekán, egy csinos blézerrel megkoronázva.

Egy jó nyári táskáról se feledkezz meg, akár a várost, akár a pihenést választod!

Szaggatott, hímzett nadrágok

A farmer sosem megy ki a divatból, 2020 nyarán akkor lehetsz a legtrendibb, ha beszerzel egy szaggatott verziót is, amelyet bátran kombinálhatsz sportos és nőies outfitedhez egyaránt!

Ha úgy érzed, semmiképp nem passzol szaggatott nadrág a stílusodhoz, szerezz be egy feliratokkal vagy hímzésekkel, felvarrókkal díszített darabot!

Dzsungelminta

Idén nyáron a gyümölcsmintát egyértelműen a dzsungelminta váltja! Így, ha ránk hallgatsz, biztosan beszerzel egy dzsungelmintás lenge nadrágot, ami nem csak kényelmes, de trendi is egyben. Arra azért figyelj, hogy a szetted többi tagja lehetőleg egyszínű legyen!

Övtáska

Ha tavaly még nem csaptál le egy övtáskára sem, akkor idén ne hagyd ki! Hiszen kényelmesek, praktikusak és nem utolsó sorban szinte bármilyen szetthez remekül passzolnak. Légy bevállalós és szerezz be egy vagány pink színű darabot, bízz bennünk, nem fogod megbánni!

Hűvösebb napokra

Mindegy . hogy melyik nemhez tartozol, hűvösebb napokon fölveheted a kedvenc fehér felsődet! Nem nagyon meleg, ám jól jön, ha éppen nincs kánikula. Nyaraláshoz se felejtsd el magaddal vinni!

Légy mindig tájékozott! Iratkozz fel a Premier Outlet hírlevelére, így nemcsak a postafiókodban lesznek a legjobb ajánlatok, hanem június 15-21. között VIP klubtagként kiválthatod a VIP Klub tagsági igazolványodat is, amellyel extra kedvezményekkel vásárolhatsz az outlet-központ számos üzletében a VIP hét alatt. Ráadásként a tagsági igazolványt kiváltók között 2020. június 25-én értékes nyereményeket sorsolunk ki!