Nyári megjelenés, sminkelünk és jövünk!

2022. 13. 08., 2:07pm
Új Tropic Exotic limitált kiadás

 

Nap csókolta bőr, olyan forró: Az új limitált kiadás élénk színei és elegáns arany tónusai egzotikus virágokra, ritka állatokra és trópusi homokos strandokra emlékeztetnek.

A CATRICE Tropic Exotic kollekció mindent tartalmaz, amire szükséged van a nyári megjelenéshez: egy szemhéjpúdert és arcpalettát, egy arc - test bronzosítót és egy hozzá illő highlighter és bronzosító ecsetet. Extraként két körömlakk is megtalálható intenzív nyári árnyalatokban.

Tropic Exotic szemhéjpaletta

Üdvözlünk a dzsungelben – a Szemhéjpúder paletta nemcsak igazi szemet gyönyörködtető termék egyedi dizájnjával, hanem gyakorlatilag a trópusokra is elvisz. Zöld pálmalevelekkel, sárga-kék papagájokkal és egzotikus virágokkal a csomagoláson a paletta trópusi erdőkre és a dzsungelre emlékeztet.

Kilenc egyedi, tökéletesen illeszkedő árnyalatot kínál, különféle felületekkel, lágy nude, arany, rózsaszín, valamint intenzív kék és türkiz árnyalatokkal. A beépített tükörnek köszönhetően útközben is felviheted a nyári megjelenést.

Tropic Exotic arcpaletta

Az arcpaletta elengedhetetlen a nap csókolta megjelenéshez. Négy különböző színt ötvöz trópusi préselésű mintákkal különböző árnyalatokban – a világostól a sötétebbig.

A világosabb árnyalatok a highlightok beállítására használhatóak, a sötétebb árnyalatok pedig tökéletesek az arc kontúrjainak kiemelésére. A színek biztosan megfelelnek minden bőrtónusnak, a selymesen puha textúra pedig könnyen felvihető és keverhető.

Tropic Exotic Matt arc & testbronzosító

A bronzosító lágy nyári barnaságot ad a bőrnek természetes kivitelben, csupán néhány ecsetvonással. Puha textúrájának köszönhetően a termék könnyen felvihető és keverhető.

A pálmalevél-kialakítással ellátott 3D-s dombornyomásnak köszönhetően a bronzosító is igazán szemet gyönyörködtető termék!

Tropic Exotic Highlighter & Bronzing ecset

Puha sörtéjű és enyhén lekerekített kefefejével az ecset tökéletes a púder textúrák felviteléhez: Egyszerűen vegyél fel egy kis bronzosítót vagy highlightert az ecsettel, kopogtasd le a felesleges por textúrát, és húzd át könnyedén az arc kívánt területén - a természetes megjelenésű nyári barnaságért.

Tropic Exotic körömlakkok

Ó, azok a nyári körmök ... a két nyárias termék trendi színben kapható, magas fedéssel. Az élénkpiros és sugárzó narancs a tengerparti naplementékre, a trópusi virágok színeire és az egzotikus madarakra emlékeztet.