Nyári kényeztetés illatokkal

2022. 15. 06., 7:50am
A parfümőrök az eredeti Eternity kompozíciókat, frissebb és gyümölcsösebb, nyárra jellemző emblematikus jegyekkel színesítették

 

Az Eternity Summer Daze for Men egy aromás-gyümölcsös eau de toilette pezsgő óceáni jegyekkel. Az Eternity Summer Daze for Women egy virágos-gyümölcsös eau de parfum, amely a nőiesség és fiatalság szimbóluma.

2022 nyarán a Calvin Klein új limitált illatpár tér vissza.

A Calvin Klein Eternity Summer Daze parfümöket a szerelmesek romantikus nyaralása során átélt érzelmek inspirálták. Álmodozás a strandon. Nyugodt séta a naplementében. Egy tengerparti kert örömteli hangulata. Az idő, amire régóta vártál, most elérkezett.

Az ikonikus Calvin Klein Eternity üvegek modern köntösben, új, élénk színekben jelennek meg – türkizkékben a férfi, rózsaszínben a női.

A dobozt, vagyis a külső csomagolást, az együttműködésnek köszönhetően, Harry Cartwright tervezte. A képek tengerparti hátterében két alak sziluettje tűnik fel, akik romantikus sétát tesznek a víz mentén. Távolabb pálmafák magasodnak föléjük, megörökítve a nyár igazi érzését. Fekete fehérben fotózva, ez az egyszínű csomagolás tiszteleg az ikonikus Eternity reklámkampány előtt, amit szintén színek nélkül örökítettek meg.

A parfümőrök - Jacques Huclier a Givaudan-től, és Laurent Le Guernec az IFF-től - újraálmodták az eredeti Eternity kompozíciókat, frissebb és gyümölcsösebb, nyárra jellemző emblematikus jegyekkel.

Az Eternity Summer Dazefor Men egy aromás-gyümölcsös eau de toilette, pezsgő óceáni jegyekkel.

Az Eternity Summer Dazefor Women egy virágos-gyümölcsös eau de parfum, amely a nőiesség és a fiatalság szimbóluma. Mindkét parfüm azzal a céllal készült, hogy elhozzák számunkra a boldogság érzését.

A Calvin Klein Eternity Summer Dazefor Men illat sugárzik a tenger frissességétől. Az óceáni vitorlázás meghitt élményéből merítve, az elegy a természettel való eggyé válás érzését kelti. Az illat felemelő, mandarinos fejjegyekkel indít. Szívjegyében finom levendula biztosítja a nyugalom érzését, mely egy mentás-fás alappal válik egésszé.

* Az Eternity Summer Dazefor Men vegán formula, természetes eredetű alkohol felhasználásával, illetve az illat 87%-ban természetes összetevőket tartalmaz. A külső csomagolás anyagai újrahasznosításból származnak.

A Calvin Klein Summer Dazefor Women egy romantikus, tengerparti kis falu virágoskertjét idézi meg. A fejjegyben található jeges piros bogyósgyümölcs - granita biztosítja a frissítő gyümölcsösséget. A szívjegyekben a rózsavíz járul hozzá a kifinomult virágos érintéshez. A jázminos alap tökéletesíti a kompozíciót az igazi öröm érzésével.

*Az Eternity Summer Dazefor Woman vegán formula természetes eredetű alkohol felhasználásával, illetve az illat 88%-ban természetes összetevőket tartalmaz. A külső csomagolás anyagai újrahasznosításból származnak.

Parfümház:

Eternity Woman: IFF

Eternity Men: Givaudan

Parfümőr:

Eternity Woman: Laurent Le Guernec

Eternity Men: Jacques Huclier

Üveg + doboz design: Harry Cartwright

Campaign Credits: Frosty Pop & Harry Cartwright

 

A Calvin Klein illatok egy felejthetetlen nyári utazásra invitálnak.

Fedezz fel új tájakat! Csípd el a romantikus napfelkeltét! Nevess a csillagok alatt a barátokkal!

Nincsen felszabadítóbb az országutak szabadlátványától.

Ebben a szezonban a Calvin Klein parfümök lerántják a leplet a brit művésszel, Harry Cartwright-al közös együttműködésükről. A két új illatot Cartwright Amerikáról szóló ikonikus, egyedi képei ihlették.

Az illatok nyári utazásra invitálnak bennünket az amerikai nyugaton át.

Innovatív, élénk megjelenésével megidézik és ünneplik a nyarat. Ezek az illatok szerelmeslevelek, melyek a boldogság és napfény időszakához szólnak.

A Calvin Klein parfümök remélik, hogy velük tartasz erre a felejthetetlen nyári utazásra a három új illattal (Eternity illatpár + CK Summer unisex illat)! Megidézik a nyár jókedvű hangulatát, a szerelmet és a boldogságot. Soha vissza nem térő alkalom, limitált kiadások.

Elérhető: 2022. nyár

Megvásárolható: kizárólag a Müller üzletekben

Hazai forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft.