Nem csak a gyémánt…

2019. 03. 10., 11:10am
Ez a kollekció bizonyítja, hogy nem csak a gyémánt a nők legjobb barátja! - CND Crystal Alchemy

Ez a kollekció bizonyítja, hogy nem csak a gyémánt a nők legjobb barátja! - CND Crystal Alchemy

A CND bemutatja az új, téli Crystal Alchemy kollekcióját. A cég megalkotta a luxus színválasztékot - együttműködve a kristálydíszítés prémium márkájával, a  Swarovskival - amelyet a drága ékszerek és kövek inspiráltak.

Öt új, drágakő ihlette elegáns, szenvedélyes, ragyogó árnyalat a Shellac professzionális gél lakk és Vinylux tartós ápoló körömlakk színpalettáin, hogy mindenki ünnepelhesse saját belső ragyogását!

Az új kollekció árnyalatai 2019. október végétől érhetőek el Magyarországon.

„Ez a kollekció bemutatja azt az extra eleganciát és megállító vakító fényt, amelyet csak egy Swarovski kristály kínálhat" - mondta Jan Arnold, a CND alapítója és stílusigazgatója.

Michelle Rice, a Swarovski Professional Észak-Amerika operatív igazgatója szavaival élve: „A CND és a Swarovski közötti igazi alkímia teszi ezt a kollekciót és a partnerséget olyan különlegessé. - Érzelmi kapcsolat van, amelyet a nők a körmükkel és a csillogó kristályainkkal éreznek.

Mindkét brand a legmagasabb szintű termék-innovációra, a kivételes minőségre és a márka örökségére összpontosít. Büszkék vagyunk egy ilyen fényes kollekcióra.”

A CND Shellac egy professzionális, kizárólag körmösöknél elérhető körömbarát gél lakk, melynek felviteléhez és leoldásához nem kell megreszelni a természetes körmöket. Hét káros összetevő mentes, így valószínű, hogy nem okoz allergiát. A CND Vinylux tartós körömlakk pedig E-vitamin, jojoba olaj és keratin tartalmával ápolja a körmöket. További részletek a www.shop.naillounge.hu weboldalon.