Négy új illatot összefogó, elbűvölő kollekció

2021. 21. 10., 7:30pm
A Storie di Seta illatok emlékeket idéznek meg, újszerű és sokrétű élménnyel ajándékoznak meg, valamennyi érzékedet rabul ejtik.

 

Egy olyan álomvilágba repítenek el, olyan lenyűgöző érzetek megtapasztalását teszik lehetővé, amelyeket Salvatore Ferragamo ikonikus selyemkreációi ihlettek. Különleges utazás, aminek során álmok, színek és érzelmek úgy fonódnak össze, mint a divatház csodaszép sáljait díszítő, varázslatos mintákat rajzoló finom szálak.

A kollekció négy, eltérő színekkel kódolt eau de parfum illatot tartalmaz, melyek további megkülönböztető jegyei - dizájn tekintetében - a Salvatore Ferragamo textíliákat megidéző egyedi díszítő motívumok.

A négy parfümöt úgy alkották meg, hogy külön-külön is viselhetőek, de kedved szerint rétegezheted is a kollekció egy vagy több illatát az egyedi illatélményért.

GIARDINI DI SETA virágos-gyümölcsös esszencia, akár egy művészi virágcsokor.

GIUNGLE DI SETA intenzív virágos és zöld jegyeket ötvöz, átható zöld frissesség.

SAVANE DI SETA érzéki citrusos illat, improvizatív és meglepő jegyekkel.

AZ OCEANI DI SETA erőteljes és energikus virágos-vizes kreáció.

 

A négy illat, amiket a FILO DI SETA (selyemszál) köt össze, a márka egyedi és exkluzív akkordja, amely az összes illatvariáción finoman otthagyja lenyomatát.

Ez az akkord biztosítja a négy illat egyediségét, de egyben lehetővé teszi az illatok rétegezését - akár mind a négyét - hogy az illat valóban személyes, egyénre szabott lehessen.

A különleges illat-DNS 62,2%-ban megújuló és 99,1%-ban biológiailag lebomló összetevőket tartalmaz.

Mind a négy elegáns formavilágú üveget ezüstszínű kupak zárja, melyek éke a Salvatore Ferragamo logó. Az illatüvegek mindegyike áttetsző üvegből készült egy-egy díszítő motívummal, melyekhez az ihletet a Salvatore Ferragamo márka selyemből készült mesteri alkotásai adták. Az innovatív kerámia megoldásnak köszönhetően a díszítő motívum miden oldalról látható.

A négy csodálatos díszítő motívum egy álomvilágba invitál, lenyűgöző képi világgal, ikonikus selyemmintákkal, így a négy illatüveg valójában szemet-lelket gyönyörködtető műalkotás.  

A kampány a STORIE DI SETA illatokat csodálatos álomvilágban keltette életre, szürreális környezetet varázsolva köréjük, hogy ebben a lenyűgöző fantáziavilágban szabadon kibontakozhassanak:

https://www.youtube.com/watch?v=lEj-ZACEYYE

A Ferragamo illatok kizárólag a DOUGLAS Parfümériák 7 üzletében, illetve webshopjában – www.douglas.hu – érhetőek el.

Online link: https://www.douglas.hu/b/salvatore-ferragamo/

 Az új prémium illatcsalád maga a tökéletes kifinomultság és luxus.