Naplemente - The Carbonfools koncert

2020. 08. 08., 9:10am
A Carbonfools zenekar az augusztus 15-én lép fel a Várkert Bazár Öntőház udvarán.

A Carbonfools zenekar az augusztus 15-én lép fel a Várkert Bazár Öntőház udvarán.

Aznap pont a koncert kezdete előtt megy le a nap, ami csodálatosan látszik majd a budai Vár oldalából, ehhez különleges műsorral készülnek estére a tagok.

„Sok dolog sajnos kimaradt a nyárból, de nem engedhetjük el ezeket, így augusztus 15-én a Várkert Bazár Öntőház udvarán megpróbálunk mindent bepótolni” – mondta Fóris-Ferenczi Gábor, a zenekar énekese.  „Ez gyönyörű hely arra, hogy egy közel kétórás koncerttel ünnepeljük meg az újra találkozást a közönséggel” – tette hozzá.

A zenekar tagjai a kényszerpihenő alatt is folyamatosan dolgoztak. Még az is lehet, néhány soha nem hallott dalt is be fognak mutatni, de persze a korábbi lemezekről is lesz bőven ismerős dallam.

Az augusztus 15-i koncert előtt a The Carbonfools felugrott forgatni egy meglepetés videót a Várkert Bazár Öntőház udvarához. „Már kora délután felmentünk minél több helyszínt megnézni és megpróbáljuk felvenni a videót, de nem volt könnyű dolgunk. Feltűnt, hogy sokan gondoltak a budai Várra, a Várkert Bazárra programhelyszínként vasárnap délután.”- meséli dj Titusz.

„Simán belefutottunk családi fotózásokba, néhány önjelölt insta-celeb pózolásába és láthatóan tinder match-ek reményében is sokan készítettek képeket. Az menő lenne, ha valaki már olyan párral jönne a koncertre, akit a forgatás után ismert meg" – idézte fel Gulyás Barna gitáros.

A felvétel egyébként a Sunburned című dal egy akusztik-live session verziója, amihez még a leállás alatt egy igazi home-videó is készült.

15-én, pont a koncert kezdete előtt megy le a nap, ami csodálatosan látszik majd a budai Vár oldalából és, amit kiegészít a különleges műsor.

Esőnap: augusztus 27.

Sunburned „eredeti” karatén-klip: https://www.youtube.com/watch?v=W5P2Vy8TPHQ
https://www.facebook.com/thecarbonfools/posts/10163839167760608

További információ: https://varkertbazar.hu/esemenyek/the-carbonfools-koncert