Napimádóknak tervezve:

2023. 30. 03., 10:45pm
Űj napszemüvegek és szemüvegláncok

 

Színesek, stílusosak és különlegesek – fedezd fel az 1990-es évek inspirálta új THOMAS SABO napszemüvegeket: A Kim és a Tinted Lenses kollekciók darabjai olyan árnyalatokban pompáznak, amiktől azonnal nyári hangulatunk támad. A különböző metálos, tündöklő, gyöngyökkel díszített új szemüvegláncok pedig teljesen új szintre emelik a megjelenést.

Ha a vidám Kim dizájn mellett döntünk, akkor számítsunk arra, hogy bármilyen outfitet viselünk könnyen a 90-es évek stílus meghatározóivá válunk, többek között élénk színárnyalatainak köszönhetően, mint például a lila és a narancssárga.

A Havana és a teljesen fekete színű sötétebb modellek más hatást keltenek a forgatható THOMAS SABO érmével vagy a Rebel at heart gravírozással az oldalán.

A Tinted Lenses kollekció azoknak készült, akik rózsaszínben szeretnék látni a világot. Ezek az izgalmas napszemüvegek az éjszakát is képesek nappallá változtatni élénk rózsaszín és narancssárga színű lencséknek köszönhetően.

Ezek közé tartozik a stílusos Harrison, egy fekete pilóta szemüveg, valamint egy fekete Kim dizájn, feltűnő rózsaszín és narancssárga lencsékkel.

Az új szemüvegláncok önmagukban is csodás ékszerek, amelyek megkoronázzák ezeket az extravagáns napszemüvegeket. Az arany, a rózsaarany, a fekete és az ezüst árnyalataiban még inkább szemet gyönyörködtetővé teszik őket.

Az egyszerű Figaro stílusban vagy gyöngy imitációval kapható láncok minden megjelenésnek tökéletes befejezést adnak.

A THOMAS SABO szemüvegkollekciója világszerte kapható a márka összes kiválasztott üzletében, a www.thomassabo.com webáruházban, valamint a kiválasztott ékszerészeknél és kiskereskedelmi partnereknél.