Nagy visszatérés Budapestre

2021. 17. 11., 11:29pm
Az Iron Maiden a valaha volt legnagyobb show-jával érkezik

 

A banda hozzánk is elhozza Legacy Of The Beast turnéját. Az Iron Maiden budapesti fellépése június 7-én lesz a Groupama Arénában, a Legacy Of The Beast 2022-es európai nyári turné részeként.

A koncert körút indulása óta közel kétmillió rajongónak játszott a világ 39 országában, beleértve a 100.000 fős Rock In Rio fesztiválfellépésüket is Brazíliában.

A zenekar óriási sikerű Legacy Of The Beast turnéja rengeteg elismerést kapott nem csak a rajongóktól, akik látták a koncerteket, hanem a közéleti- és a zenei médiától is. Például az angol Times rendkívüli show-nak nevezte, „amely világszínvonalú játékkal párosul ... egy előadói és színpadi mesterkurzus.”

Steve Harris, a zenekar alapítójának és basszusgitárosának üzenete a rajongókhoz:

“Nagyon örülünk a lehetőségnek, hogy visszatérhetünk Budapestre. Rettentően várjuk, hogy a Legacy showt mindenkinek megmutathassuk, és újra találkozzunk a rajongóinkkal.”

A Legacy Of The Beast turné látványvilágát és dalait a Maiden azonos nevű, ingyenes mobiljátéka ihlette, amely iOS és androidos formátumban is elérhető a www.ironmaiden.com/play oldalon.

További tudnivalók a www.ironmaiden.com oldalon.

A budapesti show kapcsán információk a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon találhatók.

Az IRON MAIDEN június 7-én érkezik új show-jával a GROUPAMA ARÉNÁBA. Előttük a Shinedown www.shinedown.com lép színpadra, az estét a Lord Of The Lost www.lordofthelost.de nyitja majd.

Jegyek november 15-től kaphatók a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül. A hivatalos IRON MAIDEN rajongói klubtagok számára exkluzív elővásárlási lehetőség lesz a szokott módon.