Nagy kedvencünk: Sting - My Songs

2021. 09. 11., 10:06am
Az énekes, zeneszerző nálunk két városban ad koncertet. Budapesten, az Arénában március 16-án, Debrecenben, a Főnix Arénában március 17-én lép fel.

 

A kritikusok által is elismert, telt házas világkörüli turné horvát, német, magyar, lett, litván, román állomásokkal bővült.

Az énekes, zeneszerző nálunk két városban ad koncertet. Budapesten, az Arénában március 16-án, Debrecenben, a Főnix Arénában március 17-én lép fel.  

Sting My Songs koncertje egy dinamikus show, amely a tizenhétszeres Grammy-díjas előadó pályafutása során írt legnépszerűbb dalait tartalmazza, legyen az akár Police, vagy szóló sláger. Az elejétől a végéig „mesteri produkciónak” titulált koncert „zenei utazásra viszi a rajongókat az időben”, olyan nótákkal, mint a Fields of Gold, Shape Of My Heart, Roxanne vagy a Demolition Man “felejthetetlen előadása.” A rajongók emellett még hallhatják az Englishman In New York, az Every Breath You Take és a Message In A Bottle számokat is, sok más mellett.

Sting legújabb albuma, The Bridge címmel, november 19-én jelenik meg, bemutatva termékeny és sokszínű dalszerzői képességeit. Ez az új anyag, amelyet a világjárvány évében írt és rögzített, a személyes veszteségen, az elkülönítésen, a zűrzavaron, a bezártságon és a rendkívüli társadalmi és politikai felforduláson gondolkodva született.

A sokszínű album, amely páratlan karrierje különböző szakaszait és stílusait is megjeleníti, olyan műfajokból merített ihletet, mint a rock 'n' roll, a jazz, a klasszikus zene és a folk. Ugyanakkor Sting alapvető hangzása is benne van, például a nyitó Rushing Water vagy az új indie-pop hangzású If It's Love dalokkal. Az album felfedezéséhez látogasson el a http://thebridge.sting.com  oldalra.

Sting új, heti internetes sorozata, az On the Bridge nemrégiben indult, és bensőséges bepillantást enged a zenész mindennapjaiba új albuma, a The Bridge készítése közben. A leghűségesebb rajongók már kedden láthatják az új részt a Sting.com oldalon köszönetképpen. Minden epizód 24 órán keresztül kizárólagos marad a rajongói klub tagjai számára, és szerdától láthatók szélesebb körben is.

A turnén az énekest egy elképesztő csapat kíséri: Dominic Miller gitáros, Josh Freese dobos, Rufus Miller gitáros, Kevon Webster billentyűs, Shane Sager harmonikás, valamint Melissa Musique és Gene Noble vokalisták.

Sting Joe Sumner-ékkel

Az újonnan bejelentett helyszíneken mindenhol Joe Sumner előadása indítja majd a koncertet.

A teljes körű jegyértékesítés november 12-én, péntek reggel 10 órakor kezdődik.

A hivatalos Sting rajongói klub tagjainak elővásárlási lehetőséget biztosítanak a www.sting.com oldalon keresztül.

A budapesti és a debreceni koncertre jegyek a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon kaphatóak. A regisztrált Live Nation tagok számára szintén elérhető lesz az elővásárlási lehetőség, november 10-én 10 óra és november 11-én 17 óra között.

 A turné és a rajongói klub kapcsán további információ a www.Sting.com oldalon.

A magyarországi koncertek kapcsán további információ:

www.livenation.hu

www.funcode.hu