Modern érzékiség és a provokatív szabadság

2023. 19. 09., 12:34pm
Megérkezett az új illat: My Euphoria

 

 

A meghatározó Euphoria illat érzéki, lendületes új kiadása jelen van.

A Calvin Klein bemutatja bátor, új eau de parfum-jét a My Euphoria-t, mely az Euphoria illatvonal legújabb tagjaként köszön be. Az illatot az öröm érzés intenzív megélése ihlette. Lenyűgözően üde illatával azonnal rabul ejti az érzékeket.

Megérkezett a Calvin Klein Euphoria vonalának legújabb modern luxusdarabja.

A Calvin Klein My Euphoria Eau de Parfum az eufória intenzív érzetéből merít inspirációt. Üdítő illata felborzolja az érzékeket. Ez a füstös, mégis édes virágos illat az öröm és eufória esszenciáját ragadja meg.

Az új illat az Euphoria illatcsalád eredeti illatjegyeit újra gondolva, de az orchidea sajátos eleganciáját megtartva született. Ellenállhatatlan illata a modern érzékiség és a provokatív szabadság megtestesítője.

Kiemeli a nőiesség titokzatosságát és csábító erejét.
A klasszikus illatjegyeket újra gondolták, tökéletesre formálták Frank Voelkl és Nathalie Lorson parfümőrök. Olyan elegyet készítettek, amelyben lenyűgöző összetevők keverednek, ugyanakkor még mindig hangsúlyt kap az Euphoria-kollekció jellegzetes orchidea-jegye.

Az de Parfum a zamatos feketeribizli esszenciával nyit, melyet a kifinomult és tüzes virágos szívjegy követ. A bódító tubarózsa és szenvedélyes Flamingo Orchidea illatjegyeit a sós-édes, füstös szezámolaj akkord állítja kontrasztba. Az alapjegyben az oud exkluzív kifinomultságának és karizmájának a bambusz és szantálfa titokzatos fás illatjegyei adnak gazdag melegséget, felejthetetlen illatkompozíciót alkotva. Határozottságot és felszabadultságot sugároz viselőjéről.

Illatcsalád: Virágos-ámbrás
Fejjegy: Feketeribizli esszencia
Szívjegy: Flamingo Orchidea akkord, tubarózsa
Alapjegy: Szezám akkord, oud, bambusz, szantálfa

Egy meleg, élénkítő érzés veszi át az uralmat a tested felett. Az érzéstől őrülten verni kezd a szíved. A fékezhetetlen érzelmi hullám aztán hirtelen kirobban belőled, a körülötted lévő világ megszűnik létezni, és rabul ejt a saját magadban felfedezett belső paradicsom. Ez az Euphoria. Az én Euphoriám.

Az érzékek felfokozódnak. Az érzelmek szárnyra kapnak. A csábítás elkezdődik.

Az eufória minden egyes alkalommal egyedi és megismételhetetlen. Téged mi lelkesít fel? Mi okoz számodra eufórikus élményt?

A Calvin Klein Euphoria illatcsalád jól ismert illatüvegének formájához hű maradt. Azonban egy váratlan, merész csavarként vörös lakkhatású fényezéssel adtak új, fiatalos lendületet a My Euphoria Eau de Parfum-nek, mely a legelső pillanattól fogva elvarázsol.

A határozott színek és a megújult külső együtt felfrissíti a megszokott csomagolást. Ryan Hopkinson fotózta az új kampányt, melyben az új illat üvege hűen tükrözi a klasszikus Euphoria-t.

Terméklink:

https://www.douglas.hu/p/calvin-klein-my-euphoria-1126059

Hazai forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft.

Elérhető: 2023. szeptembertől

Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud üzletekben, valamint webshopjaikban