Mítikus farkas és gyönyörű kristályok:

2024. 29. 01., 9:17pm
A tavaszi/nyári Rebel at heart kollekció

 

A 2024-es tavaszi/nyári szezonban a THOMAS SABO Rebel at heart kollekció középpontjában a mítikus farkas áll. Az új kollekcióban a nyakláncok és fülbevalók mellett kristályok is szerepelnek, és néhány új alapdarab is elérhető lesz.

A Rebel Wolf most új szimbólumként szerepel a kollekcióban.

A medáloktól kezdve a gyűrűkön át egészen a karkötőkig és fülbevalókig, ezeket a darabokat egyedi szőrminta és csillogó cirkónium kövek díszítik, ami izgalmas farkasfogat és gyémánt formákat ölt.  A pecsétgyűrűkben pedig aranybarna tigrisszem és ónix kövek is találhatóak.

Az új Rebel Crystals ékszerek 925 finomságú ezüstből és drágakövekből készültek. Az aranybarna és vörös tigrisszem, valamint a fekete ónix és zöld malachit most gyönyörű medálokká és egyedi karika fülbevalókká válnak, melyeket az ezüst díszítés tesz még egyedibbé. Ezek a darabok a kristályok világát idézik, amelyek évszázadok óta az energiákra és a természet-kozmosz kapcsolatára utalnak.

A THOMAS SABO bemutat néhány új alapdarabot is, mint például az egyszerű uniszex bőrkarkötőket, amelyek most a klasszikus fekete és barna mellett mélyzöld színben is elérhetőek lesznek. Februárban olyan karkötők is bemutatásra kerülnek, amelyeket lehet talizmánként vagy karkötőként is hordani.

A nyakláncoknál két új láncszemes verziót találunk, letisztultabb kivitelben vagy tigrisszem gyöngyökkel kombinálva.

A Rebel at heart kollekció tavaszi/nyári ékszerek 2024. február 16-tól lesznek elérhetőek a THOMAS SABO üzletekben, a www.thomassabo.com webáruházban, valamint kiválasztott ékszerészeknél és kiskereskedelmi partnereknél.