Miss Influencer Hungary 2023

2023. 03. 05., 10:42pm
Ki lesz az év Instagram Királynője?

 

Az 50 legjobb továbbjutó influenszer

Több százan jelentkeztek az Instagram Királynője cím elnyerésére, a Miss Influencer Hungary-ra.

A verseny célja: újra definiálni az influenszer szó jelentését Magyarországon. Ezért Bolyki Lilla - a verseny megálmodója - koncepciója alapján azt a lányt keresik, aki igazi értékeket képvisel. Megreformálhatja az influenszer szó hazai pejoratív mivoltát és méltón képviseli a közösségi média jövő generációjának szóvivője címét.

A jelentkezés feltételei ezek voltak:

  • több mint 10 ezer Instagram-követő
  • magyar állampolgárság
  • kizárólag 18 éven felüli személyek jelentkezhettek

A világ első influenszer versenyének magyarországi csapata néhány napja bejelentette, ki az az 50 középdöntőbe jutott tartalomgyártó, aki a TOP100-ból, az együttműködési kreatív kampányok és az Instagram-on történő szavazás által a következő szintre léphet.

Csakúgy, mint a decemberi dubaji versenyen az igazi kihívások még csak most jönnek! Az edukatív tartalmak után, most nemcsak jótékonysági felhívásokat kell készíteni, de megannyi interaktív feladat és misszió várja azokat, akik még mindig versenyben lehetnek az 5 millió Ft-os fődíjért, a kétszemélyes dubaji álomutazásért, a Fiat 500-as gépjárműért és sok más értékes nyereményért.

A zsűri tagjai: Vasvári Vivien, Rubint Réka, Balogh Levente, Kabát Péter, Csuti.

A budapesti Mega Show-n kiderül, melyik az a tizenkét influenszer, aki versenyezhet a legjobbnak járó címért. Az est végén koronázzák meg az ország elsőszámú közösségi média királynőjét.

Magazinunk erről is be fog számolni, a mi csapatunk szintén izgatottan várja, ki kapja meg a koronát!

A dubaji Mega Show összefoglalója:

https://www.instagram.com/reel/Cl8Z_YxBnNL/?igshid=MTIyMzRjYmRlZg==

Forrás: https://www.facebook.com/missifluencer és www.miss-influencer.com