Mindig van miért az UMO-ba látogatni!

2022. 12. 05., 10:36pm
Izgalmakkal teli május Buda új, multikulturális találkozóhelyén. Szombaton, május 14-én nyílik az UMO kertje, indulnak a különleges események.

 

Egy igazi örömünnep keretein belül nyílik a Budai Vár tövében a kert. A vendégek számára - az étteremtől megszokott izgalmas ételek és koktélok mellé - live Dj set-tel teremtenek kifogástalan hangulatot.

A május 14-e szombatra előre asztalt foglalók ráadásul az UMO csapatának vendégei a kert egyik signature koktéljára, az Avenue 26-ra és egy Picantón Taco Prawn-ra vagy egy Taco Pulled Pork-ra is.

Ahol a füst a lelke mindennek

Az étterem elnevezése, (h)umo azt jelenti füst. Gasztro koncepciójuk szerint előtérbe kerülnek a faszenes grillen készített ételek, a füstös ízek. A füst az ételekben és a kifejezetten erre a helyre kifejlesztett koktélokban is egyaránt megjelenik. Az UMO ablak a világra, ahol az alapanyagok és a gasztronómiai technikák összjátéka ad nem mindennapi élményt.

A tűz, mint fő elem, a füst, mint fő hatás az ételek mellett a koktélozással is összefonódik.

Multikulturalizmus

Az Arany Kaviár Étterem egyik tulajdonosa, Molnár Attila, valamint a kolumbiai fejlesztő-kutató séf, José Guerrero nemzetközi konyhát álmodtak ide, ahol több kultúra, több tájegység találkozik egy tányéron.

A konyhát Molnár Szilárd Balázs vezeti, aki Puerto Banús, Málaga és London után kifejezetten az UMO kedvéért tért vissza Budapestre.

A multikulturalizmus ihlette gasztronómiai koncepciót egészítik ki a Nagy Zoltán (Boutiq Bar) által kreált koktélok. Míg a speciality kávé kínálat, a One Eleven Roastery-s, Molnár Attila nevéhez fűződik. A fentiek összehangoláséért és a tökéletes UMO élményért pedig Turák Imre éttermi vezető felel.

Mindig van miért az UMO-ba látogatni

A május 14-vel nyíló kerttel az UMO további izgalmas események helyszíne is lesz. Ilyen a fúziós yoga brunch sorozat, ahol újabb lehetőséget kínálnak a világgal és önmagunkkal történő kapcsolódásra; az élményt a Mexikóból hozott füstölőik teszik majd teljessé. Havonta megrendezésre kerül egy UMO Session, ahol a hangulaton, a live Dj set-eken és a koktélokon lesz a hangsúly.

Az UMO Kitchen Take over keretében pedig egy-egy estére, hétvégére külföldi vendég séfek veszik át a kert konyháját. Ezeken az estéken ültetett vacsorával várják majd a gasztronómia szerelmeseit.

Az események pontos részleteiért érdemes követni az UMO felületeit:

https://www.facebook.com/UMO.Restaurant.Budapest

https://www.instagram.com/umo.budapest/

Honlap: www.umorestaurant.hu

UMO Restaurant Budapest

1011 Budapest, Ponty utca 1-3.