Mindig többet, mindig jobbat

2022. 19. 04., 10:10pm
A HUNGARYCARD, a magyar turizmus kártya a világon egyedülálló klasszikus marketingeszköz.

 

by Szendi Horváth Éva - SBE

A pandémia lecsengése után a több évtizedes dicső múltra visszatekintő HungaryCard kártya előtt fényes jövő áll.  Ez az a marketingeszköz a piacon, melynek előnyeit a szolgáltató, a turista és a kibocsátó egyaránt élvezheti.

A Hotelinfo Kft. által kiadott, számos kedvezményt biztosító HungaryCard sokoldalú rendszer. Használata a belföldi utazások alatt megszerezhető élmények garmadáját csökkentett áron garantálja, ezáltal jelentős megtakarítást biztosít a felhasználónak.

A HungaryCard katalógusa mindig karácsonyra jelenik meg. A cég újdonsága, hogy az idei évtől kezdve a Basic és a Plus csomaghoz tartozó kártya is az aktiválástól számított 365 napig érvényes.

Több mint 700 partnerének köszönhetően a HungaryCard mindkét típusa számtalan kedvezményt kínál utazásnál, színházakban, múzeumokban, fürdőkben és számos más intézményben. Nem véletlen, hogy egyre több cég vásárolja meg dolgozói számára ezt a jó és hasznos gyűjtőkártyát, hisz’ a szelvények használata roppant egyszerű.

A katalógusban precízen megtalálható a kártyával igénybe vehető összes szolgáltatás. A felhasználónak a kiadvány első pár oldalát érdemes végiglapoznia, így megismerheti a kártya működését. Ám a további oldalakon a régiónként szereplő kedvezményadók sokaságával is találkozhat, illetve a www.hungarycard.hu oldalon a hetente frissülő hírlevet is érdemes elolvasnia!