Mindenhol pink: megérkezett Barbie

2023. 23. 07., 9:38pm
Barbie rózsaszínbe borította a belváros közepét

 

Barbie a mozikban és Budapest belvárosában 

Nagy nap volt a filmbemutató Barbie és rajongói számára! Végre látható a mozikban a Margot Robbie és Ryan Gosling főszereplésével készült, régóta várt Barbie film, melynek örömére még Budapest Óriáskereke is rózsaszínbe öltözött!

Nem mindennapi látványosságban volt része annak, aki múlt csütörtök este a fővárosi Erzsébet téren járt. A mozikba most megérkezett Barbie örömére pompázott rózsaszín fényárban a belváros fő látványossága, Budapest Óriáskereke. Az este 9 és éjfél közt megcsodálható pazar díszkivilágításban bárki gyönyörködhetett. Ráhangolódva a nyár legjobban várt filmjére, amely Margot Robbie és Ryan Gosling főszereplésével enged betekintést a Mattel ikonikus, kislányok milliói körében kedvelt játékbaba fantasztikus álomvilágába.

„A film bemutatója hatalmas mérföldkő Barbie - immár 64 évre visszanyúló - karrierjében. Élőszereplős filmben először lép át a mozivászonra a világ kedvenc játékbabája, ami minket is arra sarkalt, hogy ezt a pillanatot feledhetetlenné tegyük Budapesten. Mindenképpen olyan eseményt akartunk ehhez az alkalomhoz párosítani, ami vidám, emlékezetes, közös élményként marad meg sokunk emlékezetében. A rózsaszín fényár igazi mesebirodalommá változtatja át a főváros egyik legkedveltebb, leglátogatottabb helyszínét köszönhetően Barbie-nak.” - mondta Török Kata.

A Mattel magyarországi marketingvezetője hozzátette, hogy Barbie mindig is haladt a korral, a folyamatos megújulás része a márka életének. A fejlődés középpontjában pedig mindig az állt, hogy a különböző típusú játékbabák hozzájáruljanak ahhoz, hogy a lányok azzá válhassanak, akivé szeretnének.

A hazai mozikban már látható Barbie is ennek a felfogásnak a szellemében született meg. A filmben a címszereplőt megformáló Margot Robbie és az elválaszthatatlan társát, Ken-t alakító Ryan Gosling kimerészkednek a való világba, hogy együtt tapasztalják meg mit jelent az igazi tökéletesség és hogy azt igazából nem a külsőségek határozzák meg.

A Barbie július 20-tól országszerte megtekinthető a mozikban az InterCom forgalmazásában.

Nyomát hagyta Barbie a hazai mozikon!

Márl látható a hazai mozikban Barbie kalandokkal, fordulatokkal, humorral és tanulságokkal teli története, melyben egy olyan világgal találkozhatunk, ahol minden csodálatos! Mindig süt a nap, lenn a parton mindig lágyan hullámzik a tenger, és szörfdeszkákon, a nyugágyakban meg a bulizósabb helyeken sokféle, de mindig gyönyörű strandoló gyűlik össze: Barbie (Margot Robbie) és Ken (Ryan Gosling) meg a többi Barbie és Ken.

Ez a csodálatos világ pedig annyira vonzónak bizonyult a hazai nézők számára, hogy több, mint 30 ezren váltottak rá jegyet csütörtökre, a film nyitónapjára! Ilyen eredménnyel a 2020-as lezárások óta egyetlen film sem büszkélkedhetett.

Ez egyúttal mind a rendező, Greta Gerwig, mind a két főszereplő Margot Robbie és Ryan Gosling karrierjének legerősebb hazai nyitónapja!

Barbie megtekinthető az ország szinte összes mozijában!

A Barbie élőszereplős film története:

Van ám olyan világ, ahol minden csodálatos! Mindig süt a nap, lenn a parton mindig lágyan hullámzik a tenger, és szörfdeszkákon, a nyugágyakban meg a bulizósabb helyeken sokféle, de mindig gyönyörű strandoló gyűlik össze: Barbie (Margot Robbie) és Ken (Ryan Gosling) meg a többi Barbie és Ken.

De még legtökéletesebb, a legrózsaszínebb, legszerelmesebb helyen is történhetnek bajok.

Szerencsére Barbie nemcsak szép, hanem talpraesett is. Ha kell, még a valóságos világba is elmegy, hogy megvédje a maga különleges országát. És persze sosincs egyedül.

Lehet, hogy Ken nem olyan éles eszű, vagy nem akkora vagány, mint ő, de van egy nagyon fontos tulajdonsága: mindig kiáll az ő Barbie-jáért, és sosem hagyja cserben.

A rendezőként és forgatókönyvíróként már háromszor is Oscarra jelölt Greta Gerwig, valamint két sztárja, a Barbie-szépségű Margot Robbie és Kenként szereplő Ryan Gosling játékosan, szellemesen, ötletesen és nagyon sok kedves humorral oldotta meg a szinte lehetetlennek látszó feladatot: élőszereplős Barbie-filmet készített!

A film alkotói:

Főszereplők: Margot Robbie, Ryan Gosling, America Ferrara, Kate McKinnon, Michael Cera, Will Ferrell.

Zene: Alexandre Desplat. Operatőr: Rodrigo Prieto. Látvány: Sarah Greenwood.

Írta: Greta Gerwig, Noah Baumbach.

Rendezte: Greta Gerwig