Minden tekintet rájuk szegeződik

2022. 28. 12., 9:56pm
Színes ruhák esküvőre és más alkalmakra

 

Íme, a TIMELESS Special Edition – egy Daalarna kapszulakollekció, amelyben színes ruhák, futurisztikus anyagok és modern látványelemek keverednek. Vajon ilyenek lesznek a jövő esküvői ruhái?

Benes Anita inspirációja

Benes Anita így mesél a színes ruhák megalkotásának folyamatáról: „Ez a különkiadás, amely a TIMELESS kollekció részét képezi, tulajdonképpen egy vízió arról, hogy a jövőben milyen típusú esküvői ruhák kerülhetnek előtérbe.

Kimondottan olyan alapanyagokat kerestem ezúttal, amelyek nem a megszokott, klasszikus esküvői alapanyagok. Ennek megfelelően nagy hangsúlyt kaptak a színváltós, neon és élénk színű vagy éppen fémszálakkal átszőtt, különleges haute couture alapanyagok, amelyeket merész látványelemekkel – például nagy masnikkal, hatalmas, buggyos ujjakkal – párosítottam az egyébként klasszikus, időtlen hangulatú szabásvonalakhoz.”

És, hogy kiknek álmodta meg őket Benes Anita? „Kimondottan olyan személyiségeknek ajánlom ezt a kollekciót, akik élvezik, ha egy partiban vagy más alkalmon minden tekintet rájuk szegeződik. Ezek a ruhák ugyanis egészen biztosan nem maradnak észrevétlenek, bármilyen eseményről legyen is szó.”

Fotók: Papp Éva és Schneider Zoltán, Smink és frizura: Kiss Csilla, Modellek: Marta (The DIARY Management), Artemis (Highlight Models), Helyszín: Széllkapu Park - Millenáris, Budapest