Minden nap törj magasra!

2019. 12. 03., 11:15am
Amikor úgy érzed, hogy napodhoz szinte már szuperképességek kellenének, a sminkkelléked a legjobb cinkosod lehet.

Amikor úgy érzed, hogy napodhoz szinte már szuperképességek kellenének, a sminkkelléked a legjobb cinkosod lehet. Egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi számodra, hogy a legjobbat hozd ki magadból, kifejezd és fokozd a benned lévő szépséget és erőt – ilyenkor van szükséged egy szempillaspirálra, amely a pilláidat a magasba emeli és magabiztosságot ad egész napra.

Nyisd ki a tekinteted az új Max Factor Rise & Shine Szempillaspirállal, egy új, intelligens szépségkellékkel, amelyet fehérjék és az E-vitamin egyedülálló kombinálásával fejlesztettek ki. Homokóra formájú, sűrű szálú keféje arra született, hogy minden egyes szempilládat új, eddig sosem látott magasságokba emelje.

Miért a legjobb megoldás számodra?

  • Az összetett formula gyengéd, könnyen alkalmazható és gazdag textúrájú.
  • A testreszabott, homokóra formájú kefét úgy tervezték, hogy az egyenletesen emeljen fel minden egyes szálat. Speciális sörtéinek köszönhetően, amelyek a kefe közepe felé rövidülnek és hosszabbak a külső élek felé, a kefe a legkisebb szempillákat is felemeli.
  • Friss uborkaillat, erősítő fehérjék és az E-vitamin kondicionáló hatása – mindezeknek köszönhetően a szempilláid rugalmasak és ápoltak lesznek.
  • Nagy volumenű, emelt szempilláiddal már készen is állsz az egész napos ragyogásra!

A te életstílusodhoz igazítva

 A Rise & Shine-t úgy tervezték, hogy eleget tegyen egy különleges szépségszükségletednek: nem átalakítja, hanem kiemeli a tekintetedet. Gyorsan és egyszerűen használható, azonnali eredménnyel - ez a szempillaspirál tökéletes napi rutint ad ahhoz, hogy még vonzóbbá tedd megjelenésedet. A testreszabott homokóra-kefe segít megemelni minden egyes szempillaszálat, miközben a gazdag formula – szintén szálról szálra - fokozza a volument.

Kiváló összetevők - csak neked

A márka továbbra is olyan összetevőkkel mutatkozik be, amelyek kiváló fejlesztésű termékek alapjául szolgálnak: ezek egyszerre ápolnak, és egészséges megjelenést kölcsönöznek bőrödnek. A szempillaspirál gazdag formulával rendelkezik, hidrolizál kollagénnel és keratinnal, a szempillák erősítésére, optimálisan kiegyensúlyozott viasz- és polimer tartalmának köszönhetően hatékonyan emeli a szempillákat és növeli térfogatukat, valamint E-vitaminnal kondicionálja, rugalmassá teszi őket.

Négy lépés a szemek növelésére, a tekintet kinyitására

A Max Factor sminkmestereinek segítségével kifejlesztett szempillaspirál megfelel a nők speciális napi szépségigényeinek. A szálak egyenkénti megemelésével és volumenizálásával megváltoztatja a tekintetedet és a szemkörnyéket, gyönyörűen keretezi a szemet, ragyogó kölcsönhatást teremtve a szemöldökkel – szemeid még nagyobbak és vonzóak lesznek.

1.Finomíts és alkoss precíz, gyönyörű vonalakat a MF High Definition Szemtussal!

A szemtus intenzív, gazdag színt kínál egyetlen vonással. Az akár 8 óráig tartó, azonnali hatásért a tus finom hegye lehetővé teszi a tökéletes és tartós végeredményt. A gyorsan száradó formula könnyen használható, kenődés-mentes, tetovált hatást és hibamentes alkalmazást biztosít. Itt csak a képzelet szabhat határt!

Legyen gyönyörű szemöldököd, - emeld meg a MF Brow Shaper Szemöldökformázó ceruzával, vagy teremtsd meg a sűrű szemöldök illúzióját a MF Real Brow Fiber Szemöldökceruzával!

2.A szemöldökformázó ceruzával elérheted a legszebb szemöldök emelő hatást. A krémes finomságú ceruza tökéletesen kitölti a szálak közti hézagokat vagy a hiányokat, a különleges kefe pedig segít tökéletes helyükre fésülni a szálakat. A kenődés-mentes és hosszú élettartamú formulák mellett egy kis applikátor segít a megemelt hatás és a gyönyörűen keretezett tekintet elérésében. Minden természetes árnyalatban elérhető.

3.Készíts másodpercek alatt vastagabb, sűrűbb szemöldököt a szemöldökceruza segítségével, amely egyszerű vonásokkal ad „szálakat” a szemöldöködhöz - speciális 3D textúrával rendelkezik, és természetes hatást kölcsönöz. Szálpótló működésének és finom hegyének köszönhetően valósághű végeredményt, gyönyörű szemöldököt biztosít. Öt színárnyalatban érhető el, amelyeket a MF sminkművészei gondosan válogattak össze.

4.A nyitott, ragyogó tekintetért – végezetül – emeld meg szempilláidat a szemspirállal!

Nyisd ki a tekinteted az új Max Factor Rise és Shine Szempillaspirállal – engedd, hogy homokóra formájú, sűrű szálú keféje és különleges formulája minden egyes szempilládat új, eddig sosem látott magasságokba emelje! Ezután nincs más dolgod, mint egész nap ragyogni!