Minden hajtípus számára egy-egy újdonság

2023. 21. 11., 8:10pm
Az őszi kollekció igazán gyönyörű, pasztellszínekkel lepett meg minket karácsony előtt

 

Ahogyan már megszokhattátok a Tangle Teezer hajkefék minden évben a legszebb és legtrendibb színeket öltik magukra.

Nincs ez másképp most sem, sőt, idén már második alkalommal kerülnek a Rossmann polcaira új árnyalatok, melyekkel feldobhatjuk ezt a borongós időszakot

Compact Styler Teal Matte Chrome

Az ősz beköszöntével se feledkezzünk meg a tengerpartok és öblök kékeszöld színéről! A Tangle Teezer új kompakt dizájnhajkeféje segít megőrizni a nyár emlékeit és színt visz a szürkehétköznapokba! Meseszép kék árnyalata a karácsonyi ajándékok között is megállj a helyét.

A rugalmas sörtéknek köszönhetően búcsút inthetsz a fájdalmas fésülködésnek kialakításából és méretéből adódóan pedig kézitáskában, utazás esetén is könnyen hordozható. Minden hajtípusra alkalmas. 

Naturally Curly Wet Hair Orange & Pink

A Tangle Teezer Wet Detangling hajkefe a gubancos és göndör hajra lett kifejlesztve.

Flexibilis sörtéinek köszönhetően a kifésülés a vizes és nedves hajat sem károsítja, hanem segíti visszanyerni természetes fényét és simaságot kölcsönöz a hajnak.

Az új színkombináció nem csak a frizurát, de a kedvünket is feldobja! Kifejezetten hosszú és vastagszálú/göndörhajra ajánlott.

The Original Fine & FragileDark Mauve

A vékony, töredezett hajtípusra és szőkített hajra kifejlesztett Fine & Fragile hajkefe 30%-kal puhább fogazata kíméletes a törékeny hajjal.

Akár száraz, akár vizes hajon, a kíméletesség mellett a Tangle Teezer ezen terméke sem okoz csalódást és nem csak kisimítja és fényessé varázsolja a hajat, de meg is akadályozza a hajtovábbi töredezését és szálkásodását.

Elengedhetetlen kelléke a mindennapihajformázásnak!

The Ultimate Styler Lilac Cloud

A Tangle Teezer The Ultimate Styler hajkefével senki nem nyúl mellé, bármilyen hajtípusnak és frizura elkészítéséhez biztos megoldás. A sörték elrendezése lehetővé teszi a hajkönnyű kifésülését miközben segít kialakítani a kívánt volument és textúrát. Póthajjal való összefésülésnél is makulátlan végeredményt nyújt.

Az ünnepi frizurák így nem maradnak rakoncátlanok, hiszen az Ultimate Styler formázó hajkefével mindenki tökéletes kontyot, lófarkat varázsolhat magának.

Minden hajtípusra alkalmas.

Wet Detangler Fine & Fragile Marine Teal

A töredezett haj gyakori hajprobléma, a gyengédfogazatú Wet Detangler azonban csökkentheti a hajvégek töredezését, ezzel segítve az egészséges és hosszú haj elérését.

A nedves haj kifejezetten hajlamos a törésre, a Tangle Teezer vizes hajra kifejlesztett kíméletes termékei viszont segítenek minimalizálni a sérüléseket a nedves haj kifésülésekor.

A Wet Detangler új színárnyalatai a zuhany alatt is a tenger színeit tükrözi, ideje felidézni a nyárie mlékeket!