Minden egy csókkal kezdődik -

2024. 05. 01., 5:37pm
Fedezd fel a Charm Club 2024-es Valentin-napi kampányát!

 

A THOMAS SABO 2024-es Charm Club Valentin-napi kampányát a csók inspirálta. Az As We Kiss kollekció a szerelem szimbólumait mutatja be, a részletgazdag és aprólékosan megmunkált charmokkal.

Elmesélhetjük szerelmünk egyedi történetét, ahogy azt a Charm Club kampányban is látjuk.

Az As We Kiss kollekció charmjai jellegzetes THOMAS SABO stílusban készültek, egy kis humorral és romantikával fűszerezve. A charmok olyan szimbólumokat dolgoznak fel, amelyek az első csók és a szerelembe esésre emlékeztetnek, mint például a csók, a rózsa, a szív és az egymásba fonódó gyűrűk.

Néhány medál különleges szerelmi üzeneteket közvetít, mint például a "Kiss Me" vagy a "Be Mine".

A kollekcióban található macaronok, croissant-ok és a City Charms a Párizs iránti szeretetet fejezi ki.

A rózsaszín és piros árnyalatokkal díszített zománc,

valamint a piros gyöngyökkel kiegészített nyakláncok és karkötők kifejezik a szerelem, a romantika és az életünkben fontos kapcsolatok varázsát.

A kollekcióban látható szimbólumokat a Charm Club közösség négy különleges párosa kelti életre, a kampányban szereplő párosokat egy nemzetközi versenyen választották ki a THOMAS SABO üzletekben és közösségi médiában.

A képeket a tehetséges fotós és videórendező, Stephie Braun, valamint Mike Kipper készítette. Az ő munkájuk az volt, hogy megragadják a csók pillanatát érzelmekkel teli képekben. Ezek a képek nemcsak a négy páros meghitt kapcsolatát mutatják be, hanem arra is ösztönzik a Charm Club közösséget, hogy ne csak a 2024-es Valentin napot, hanem az azt követő időszakot is ünnepeljék a szeretet jegyében.

#thomassabo #CHARMCLUBbyTS #AsWeKiss   

Január 11-től az As We Kiss ékszerek a Valentin-napi időszakban és utána elérhetőek lesznek a THOMAS SABO üzletekben világszerte, a www.thomassabo.com  webáruházban, valamint kiválasztott ékszerészeknél és kiskereskedelmi partnereknél. Az új City Charms, melyeket Párizs inspirált, szintén megvásárolhatóak a franciaországi üzletekben, valamint világszerte az online shopban.