Minden, ami fürdőszoba és otthoni wellness

2022. 22. 01., 11:38pm
Január utolsó hétvégéje nem szól másról, mint a fürdőszobáról és az otthoni wellness tér kialakításáról.

 

7000 négyzetméteren ismét elérhető közelségbe kerül több száz, Magyarországon forgalmazott fürdőszobai és wellness termék: prémium szaniterek, hideg- és melegburkolatok, innovatív fürdőszoba megoldások, jakuzzik, medencék és szaunák.

Gazdag programkínálat a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon: 2022. január 28-29-30. BOK csarnok

Vízálló melegburkolat

A Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás szervezője a Homeinfo építkezéssel, felújítással és lakberendezéssel foglalkozó szakmai portál. A második alkalommal megrendezett nagyszabású rendezvénnyel nem csupán a téma iránt érdeklődő lakosságot, hanem a szakmát – építészeket, lakberendezőket, kivitelezőket és a szállodaiparban érdekelteket – is szeretnék megszólítani. A cél, közelebb hozni egymáshoz a gyártók képviselőit, a forgalmazókat a lakossági és közületi felhasználókkal, a tervezőkkel és a kivitelezőkkel.

 

Mi várja a nagyközönséget a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon?

Kézműves üvegszaniterek

Figyelembe véve, hogy fürdőszobát általában tíz évre, vagy akár évtizedekre építünk, minden szempontot figyelembe kell venni ahhoz, hogy a helyiség méretétől függetlenül megfeleljen igényeinknek a stílus, a minőség, a praktikum, a kényelem, az innováció és az időtállóság finomra hangolásával.

Antibakteriális zuhany

A gazdag programkínálat mellett megismerkedhetnek a legújabb fürdőszoba, illetve otthoni wellness fejlesztésekkel, betekintést nyernek a legfrissebb trendekbe, valamint a szakma elismert képviselőivel, kivitelezőkkel is konzultálhatnak.

Levegőtisztítós glett

Időpont: 2022. január 28-30, BOK (egykori SYMA) csarnok

Jegyvásárlás

https://www.homeinfo.hu/furdoszoba-kiallitas/jegyvasarlas/

https://www.homeinfo.hu/furdoszoba-kiallitas/

 Szakmai rendezvények

A rendezvény első napja, január 28. a közönség számára látogatható kiállítás mellett a szakmai programokról szól.

 

  • A MÉSZ (Magyar Építőművészek Szövetsége) támogatásával megrendezett Építész konferencia a fenntarthatóság és a víz, a víz és a szabadidő kapcsolatát helyezi a fókuszba, emblematikus középületeken, építész szemmel. A második alkalommal megrendezett konferencia ezen elvek szerint szemlézi az elmúlt évek, a szakma által kiemelt figyelemmel kísért középület-felújításainak eredményeit, valamint a bemutatott érdekes és új épületeket, illetve áttekintést kaphatunk a parametrikus építészetről is, amely az igazi természeti-zöld építészet lehetősége lehet.

 

  • A MSZÉSZ (Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége) szakmai támogatását élvező konferencia a fürdőszobák és wellness terek fejlesztésére, korszerűsítésére, a szállodai megoldások bemutatására koncentrál.

 

  • A LOSZ (Lakberendezők Országos Szövetsége) a kiállítás egyik kiemelt szakmai partnere. Konferenciájukon a fürdőszoba és otthoni wellness térben rejlő újfajta lehetőségeket, innovációkat és trendeket mutatják be az előadók. Kihirdetik a lakberendező szakma számára meghirdetetett, Év fürdőszobája pályázat győztes munkáit, majd a díjátadó során a látványtervek nyilvánosan is megtekinthetők Ugyancsak a széles közönség számára, előzetes időpontfoglalással érhető el az ingyenes lakberendezési tanácsadás, melyen neves lakberendezők adnak gyakorlati tanácsokat.

 

  • Január 29-én, 9-18 óráig tart az elsősorban kivitelezőknek szóló burkolói workshop, mely a kiállítás közönsége számára is nyilvános. A workshop a gyakorlatban is bemutatja a legújabb vágási, csiszolási és ragasztási technikákat, a legmodernebb gépeket és szerszámokat, a burkolási segédanyagok használatát, valamint a nagyméretű lapok felrakásának legfrissebb technikáját. Mindez nem csupán megtekinthető, hanem ki is próbálható.