Mikulások gyülekező!

2019. 01. 12., 11:15am
December második vasárnapján senki se csodálkozzon, ha a Budapesti Corvinus Egyetem környékén nagy tömegben találkozik lelkesen loholó Mikulásokkal.

December második vasárnapján senki se csodálkozzon, ha a Budapesti Corvinus Egyetem környékén nagy tömegben találkozik lelkesen loholó Mikulásokkal.

A tömeges invázió oka nem lesz más, mint a 6. Blikk Mikulásfutás, ami kitűnő erőpróba lesz a karácsonyi bevásárlási véghajrá előtt.

A Sóház utcából (a Budapesti Corvinus Egyetem és a Központi Vásárcsarnok között) különböző távokon lehet rajtolni. Futhatnak a piros köpenyesek délután egykor és háromkor a 2,3 kilométer-en. A családi futás is (700 méter) is jó szórakozásnak ígérkezik, 14.15-kor rajtol.

Adni legalább akkora öröm, mint kapni!

 A szervező Budapest Sportiroda arra buzdítja a jólelkű indulókat, hogy a futás mellett éljék át az adományozás élményét is!

A résztvevők elhelyezhetik ajándékaikat a Budapesti Corvinus Egyetem aulájában felállított óriási puttonyban. A játékokat, iskolaszereket, írószereket az ÁGOTA® Alapítványon keresztül juttatják el a szervezők az állami gondozott gyerekeknek. A tavalyi akcióban több mint 1500 ajándékot gyűjtöttek a futók. Az induláshoz stílszerűen Mikulás jelmezt kapnak a jelentkezők, akiket a célnál ajándékcsomag is vár.

http://www.futanet.hu/cikk/6-mikulasfutas/6-mikulasfutas-1

BSI: A mikulásruhát mi adjuk!

6. Blikk Mikulásfutás időpont, helyszín

Időpont: 2019. december 8.
Rajt: Sóház utca (a Budapesti Corvinus Egyetem és a Központi Vásárcsarnok között)

A rajtkaput a Sóház utca Csarnok tér felőli oldalán fogjuk felállítani.

A rajthoz beállni a Vámház körút felől lehetséges.

A rajtzónát 15 perccel a rajt előtt nyitjuk meg.

Célunk, hogy az 1. és 3. futamban közel azonos számú mikulás álljon rajthoz, ezért a nevezési számok kiegyenlítése érdekében, a 13 órás futamokra a nevezést szüneteltethetjük.

1. futam 13:00 óra - 2300 méter - November 25-én az 1. futam nevezését átmenetileg lezártuk.

Családi futam 14:15 óra - 700 méter

3. futam 15:00 óra - 2300 méter

Cél: Fővám tér (a Budapesti Corvinus Egyetem Duna felőli oldalán)

Hajrá Mikulások!