Miért a WAX:ONE?

2018. 17. 12., 1:35pm
A gyantázás már nem fájdalmas szolgáltatás. A wax:one szőrtelenítés kellemes érzés a vendégnek és a szakembernek egyaránt!

A gyantázás már nem fájdalmas szolgáltatás. A wax:one szőrtelenítés kellemes érzés a vendégnek és a szakembernek egyaránt! Nem tartalmaz fenyőgyantát, ezért nem gyanta, hanem wax.

Rendkívül rugalmas, alacsony hőmérsékleten is használható speciális anyag, mely nem ragad a bőrre.

wax:one clean előkezelővel megtisztítjuk a felületet, majd a wax:one smooth olaj garantálja, hogy a bőr puha lesz és nem ragad rá a wax. Így lehúzáskor a bőr nem sérül, csak a szőrszálaktól szabadulunk meg teljesen. Nincs több benőtt szőrszál, gyulladás - és a fájdalom is minimális. A gyors grépfrút és kivi illatú, gyöngyház kék kezelést követően az eredmény a sima, puha, bársonyos bőr. Ez a wax:one élmény.

wax:one clean a három lépéses rendszer első eleme. Az antibakteriális teafa kivonatot tartalmazó olaj előkészíti a waxoláshoz a bőrt. A wax:one Hot wax és Strip wax használata esetén egyaránt ez az első lépés a bőr előkészítéséhez.

wax:one smooth aloe vera és levendula ápoló olaj, amely akár wax előtt és után is használható. Ápoló és bőrnyugtató hatású. Ez a termék elengedhetetlen ahhoz, hogy a wax:one Hot wax valóban fájdalommentes legyen. Védőréteget képez a bőrön, így a wax letépésekor a bőr hámrétege nem sérül, ugyanakkor a puha bőrből könnyebben eltávolítható a szőr. 

wax:one Hot wax  frissítő grépfrút és kivi illatú, prémium minőségű, gyanta mentes wax. Alacsony hőmérsékleten is könnyű vele dolgozni. Tökéletes választás érzékeny bőrre is. A granulátum gyorsan felmelegszik a wax:one melegítőben. Csak ERRE AZ EGY waxra van szükséged minden érzékeny és intim terület kezeléshez! Lehúzócsík NÉLKÜL kell használni, alacsony hőmérsékleten dolgozhatsz vele, nem irritálja a bőrt, így akár többször is felvihetsz waxot ugyanarra a területre, ha szükséges.

A wax:one középpontjában egy egyszerű, nagyon hatékony szőrtelenítő rendszer áll, amellyel a prémium minőségű összetevőknek és bizonyított formuláknak köszönhetően hosszan tartó, szuper sima eredményt és kényelmes kezelést érhetünk el.

A 3 részes rendszer részei:

wax - ezen belül is kétfélét kínálunk számodra. Az egyik a hot wax, amely frissítő grépfrút és kivi illatú, gyanta mentes wax. Alacsony hőmérsékleten is könnyű vele dolgozni, ezért ideális intim területekre és tökéletes választás érzékeny bőrre is. A másik pedig a strip wax, amely szintén frissítő grépfrút és kivi illatú, gyanta mentes, zselés krém wax. Könnyen kenhető és nem hagy maga után ragacsos réteget a bőrön. Ideális megoldás a kar, a láb és a mellkas szőrtelenítésére.

wax:one clean - gyengéd, wax előtti tisztító, melyet antibakteriális teafaolaj kivonattal akottak meg, hogy felkészítse a bőrt.

wax:one smooth - aloe vera és levendula tartalmú elő- és utókezelő olaj, mely védi és puhítja a bőrt, kezelés után pedig nyugtató hatású.