Mi történik még a divathéten?

2023. 31. 01., 12:17pm
BCEFW kísérő rendezvények 2023

 

Izgalmas kísérőrendezvények lesznek a 11. Budapest Central Europian Fashion Week idején, érdemes figyelni őket, ha részt akarsz venni benne!

A BCEFW február 2-6 között kerül megrendezésre, mint azt már hírül adtuk. Rendezője a Magyar Divat & Design Ügynökség. Idén a fő események négy helyszínen tekinthetőek meg, az ügynökség ezzel is Budapest imázsát kívánja erősíteni.

Emellett a divat rajongóinak és követőinek szólnak a kísérő rendezvények város szerte, amit itt találsz teljes egészében: https://bcefw.com/side-events

Ezúttal is sokszínű, érdekes, gazdag programkínálattal készülnek az érdeklődő látogatóknak a tervezők, cégek. Arra azonban figyelj, melyik esemény nem meghívásos, mert csak arra lehet bejutni.

Amennyiben a nagy eseményekre vagy kíváncsi, itt vannak a helyszínek és időponto: https://bcefw.com/schedule  

Tervezők:

Nem biztos, hogy van még belépő a prezentációkra, de nem maradsz le róla, mert a BCEFW Tik Tok csatornáján élőben követhetők lesznek.

Válogass kedvedre a divat, a trendek között, tervezd meg saját outfitedet, nézd meg milyen lesz a 2023/24 évi őszi-téli irányvonal!

A divatból sosem elég:

BCEFW Pop-Up Store

Helyszín: 1052 Budapest, Deák Ferenc u. 17
Időpont: február 4-5

Nyitva tartás:
Szombat: 10:00-21:00
Vasárnap: 10:00-19:00

A nagy érdeklődésre való tekintettel idén is megnyitja kapuit a magyar tervezők válogatott kollekcióit árusító pop-up üzlet. Az exkluzív üzlet a 2023/24-es őszi-téli kollekciókat bemutató Budapest Central European Fashion Week ideje alatt, február 4-5. között működik.

A Magyar Divat & Design Ügynökség a nemzetközi trendeket, fogyasztói igényeket és a hazai márkák értékesítés ösztönzését szem előtt tartva, az idei divathét szezonban is lehetőséget biztosít a magyar tervezőknek Budapest egyik legelőkelőbb és legforgalmasabb bevásárló utcáján értékesítsék ruhadarabjaikat és kiegészítőiket a BCEFW Pop-Up Store-jában.
A Deák Ferenc utcai üzletben 13 magyar tervező, különböző stílusirányzatokat, aktuális trendeket, egyedi printeket képviselő termékei közül válogathatnak az érdeklődők.

https://www.facebook.com/bcefw/ és https://www.facebook.com/events/458099853074326/