Merülj el a kagylók gyöngyeiben!

2022. 13. 08., 1:04pm
Az új, essence cute as shell trendkiadást a tengerparton lévő kagylók ihlették, és színjátszó gyöngyház hatásával teljesen elragad minket.

 

A gyönyörű arc, ajak és köröm termékek egyedülálló csillogást nyújtanak – és megidézik a fehér homokos strandokról, napsütésről és kék tengerről szóló álmokat. Történeteket mesélnek a természeti kincsekről és azok suttogó szépségéről. A trendkiadás titokzatos megjelenést teremt, augusztustól elérhető az üzletekben és online a tökéletes nyári megjelenésért.

cute as shell blushlighter

Remélek egy kagylót: a blushlighter, a highlighter és a pirosító egy termékben.

A könnyed púder textúra barackos és aranyszínű csillogást hoz létre az arcon, lágy fényt kölcsönözve a bőrnek. A blushlighter vizuális hatást is kelt – az aranyszínű és gyöngyházas csillogó részecskék a homokra emlékeztetnek, amelyen egy barackszínű kagyló fekszik 3D-s nyomatként.

cute as shell face glow arcszérum

Igazi bennfentes tipp a sugárzó arcbőrhöz: a hidratáló arcszérum algakivonattal és hialuronsavval gazdagított a bőr táplálása érdekében.

Ugyanakkor tökéletes primerként való használatra is – ideális a hibátlan smink elkészítéséhez.

cute as shell ajakbalzsam

A csókos ajkakat biztosítja. Táplálja és lágy arany csillogást is ad nekik, természetes felülettel. Különlegessége: a csomagolás aranyos kagylós dizájnja.

cute as shell ph-reacting szájfény

A ph-reacting ajakfény izgalmas csillogást és színjátszó hatást kölcsönöz az ajkaknak. A textúra reagál az ajakbőr természetes pH-értékére, és intenzív rózsaszín árnyalatot kölcsönöz neki.

Az ajakfény praktikus csomagolásban, applikátorral érkezik – tökéletes a gyors igazításhoz útközben.

cute as shell konjac arcszivacs

Beauty must-have a skintellectuals rajongók számára - a konjac arcszivacs a természetes konjak növény gyökeréből készül, és kagylós kialakítással érkezik a cute as shell trendkiadásban.

A konjak szivacs langyos vízzel vagy lágy arctisztítóval használható a bőr finom masszírozására. Megtisztítja a bőrt, mely puhának és tápláltnak érződik utána.

cute as shell körömlakk

Shell it like it is ... a cute as shell körömlakk kiemelkedik magas fényű textúrájával, és gyöngyház csillogásával. Az első réteg lágy gyöngyházfényt ad a körmöknek, a második réteg pedig lehetővé teszi, hogy a körmök úgy ragyogjanak, mint egy kagyló belseje.

Az őszibarack elegáns árnyalata biztosan illeni fog minden megjelenéshez és stílushoz!

cute as shell körömmatricák

Egyszerű, mégis egyedi körömdizájn otthon? Nem jelent problémát a cute as shell körömmatricáknak köszönhetően.

A kicsi, öntapadós gyöngyök és a rozéaranyból készült különféle kagyló minták azonnal apró műalkotásokká alakítják át a körmöket. Tökéletes, és szemet gyönyörködtető a rendkívüli nyári megjelenés érdekében.