Merész lépés az új szezon irányába

2018. 16. 08., 6:10pm
Intenzív színek és merész minták, állatmotívumok, tüskék és láncok a táskákon, érdekes kialakítású és magas sarkú cipők

Intenzív színek és merész minták, állatmotívumok, tüskék és láncok a táskákon, érdekes kialakítású és magas sarkú cipők - csak hogy néhányat említsünk azok közül a vezető divatirányzatok közül, amelyeket a kollekció tervezői alkalmaztak.

A Kazar egy lookbook-al vág neki az őszi szezonnak, amely tele van ihlettel az elkövetkező hónapokra. Fényképezte Ina Lekiewicz.

Globális trendek az objektívben

Az elkövetkező hónapok nem fogják hagyni, hogy unatkozz. A világ különböző részein megrendezett divathetek kifutóit nagyon kifejező motívumok jellemzik: állat és növény motívumok, jellegzetes fém díszek, csillogó anyagok, valamint a klasszikus gardrób modern újraértelmezése.

A Kazar tervezői az új szezon kollekcióját a legújabb trendekhez igazítják és ügyesen ötvözik a márkára jellemző formavilággal.

Ez az Ina Lekiewicz által készített, nagyon divatos fotókon is látszik. Ina világhírű tervező, divatszerkesztő és kreatív igazgató, aki első kampányát hozta létre a lengyel piacon a Kazar számára. A kreatív lookbook-ot egy videó kíséri, mely bemutatja a Lionheart Media által létrehozott őszi inspirációkat. A videó a márka YouTube csatornáján tekinthető meg.

A szezon női kollekciójának „Must Have” terméke

Az őszi időjárás rengeteg divatlehetőséget biztosít. Az új kollekciót határozott színek jellemzik.

Nagyon nőies bordó, sárga, amely mellett nem lehet közömbösen elmenni. valamint különböző kék árnyalatok matt és csillogó kivitelben.

Viseléstől függetlenül - „colour block”, total look stílusban, vagy csak akcentusként - a tervezők a monokróm lábbelik és tartozékok megalkotásakor, valamint a puzzle-re és Picasso műalkotásaira emlékeztető motívumszínek kikeverésekor minden viselési lehetőséget figyelembe vettek.

A színek mellett az anyagok is kulcsfontosságú szerepet játszanak. A lakkozott bőr színmélysége ebben a szezonban a fényes réteg alá rejtett fémes, divatos bordó színű anyagnak köszönhetően mélyebb lesz. Az intenzív sárga vagy matt sárga színű kígyóbőr motívum minden kreációt karakteresebbé tesz. A geometrikus motívummá préselt felületen található holografikus arany egy további ütős akcentus, amely biztosan nagy érdeklődést kelt majd.

A Kazar nemcsak színeket és kiváló minőségű anyagokat jelent. Övtáskák, kúp alakú magas sarkúk, piercing mintájú díszek vagy madzagból szőtt minták klasszikus cipőkön és táskákon - ezeket a nagyon erős őszi trendeket is megtaláljuk a kollekcióban. A mindennapos kreációk megalkotásakor az „i”-re a pontot órákkal, sálakkal, övekkel vagy pénztárcákkal helyezzük fel.

A márka előre látja a hölgyek változatosságra irányuló igényét és minden helyzetben lehetővé teszi a trendekkel való játszadozást - legyen szó munkahelyről, elegáns fogadásról vagy baráti találkozóról.

A város ihlette férfi kollekció

Ez már a következő szezon, amikor inkább casual megjelenésű férficipőket választja a brand.

A mindennapos klasszikus megoldásokat kereső vásárlók általában a népszerű tornacipőket, valamint fűzős és nem fűzős magas szárú cipőket választják.

A kollekcióban használt színeket a város utcái ihlették. Ezért sok szürkével, barnával, khakival, sötétkékkel, valamint egymással kontrasztban lévő feketével és fehérrel találkozhatunk, ami közvetlen válasz a globális kifutókon bemutatott trendekre.

A városi ihlet a felhasznált anyagokban és textúrákban is fellelhető, például a városi építészetet idéző háromdimenziós mintákban, a bőrben kinyomott terepmintás motívumban, vagy abban, hogy a cipők felületén gumi található. A kollekcióban érdekesen kerülnek felhasználásra a korábban csak funkcionális ruhák és tartozékok esetében használt anyagok - a neoprén és a vastag vászon, melyek a Kazar kollekciójában a klasszikus modelleket egészítik ki, ezzel megtörve a hagyományt.

A karakteres cipőket szeretőknek biker boots stílusú lábbelit kínálunk. A tartozékok, pl. órák, táskák, övek és pénztárcák gazdag kínálatának köszönhetően a férfiak is könnyedén teljessé tehetik megjelenésüket.

A Kazar egy prémium divatmárka, melynek kínálatában cipők, bőr tartozékok, órák és parfümök találhatók meg. Gazdag kínálatát, a legjobb minőséget és kivételes, globális divattrendeknek megfelelő stílust értékelő nőknek és férfiaknak címezi. Közel 30 éve van a piacon, 50 bemutatóteremmel rendelkezik Lengyelország, Csehország és Magyarország területén, valamint online boltot működtet. Részletek a www.kazar.com honlapon.

A kollekció az ország összes Kazar bemutatótermében, a külföldi bemutatótermekben, valamint a www.kazar.com webshopban kapható.

 

A Kazar Lookbook Ősz 2018 fotózásért a NEW ORDER WARSAW felelt.

Fényképész: Ina Lekiewicz

Modellek: Paulina / Neva Models, Kasia / Milk, Jacob Kosel/ AS Management

Stilitiszta: Magda Jagnicka

MUA: Gosia Sulima

Haj: Piotr Wasiński

Fényképész asszisztense: Mateusz Skraba / Pin Up

Gyártó: Kasia Kulik, Ola Chmielewska / NEW ORDER WARSAW