Merész és álmodozó

2024. 15. 01., 5:15pm
Illatüvegben lebegő virágszirmokkal érkezett meg a Burberry Her EDP Petals Limited Edition

 

A Burberry Her Eau de Parfum limitált kiadású illata a jól ismert, letisztult Burberry Her illatüvegben lebegő virágszirmokkal varázsol el. Ezzel az illatkompozíció légies, virágos jegyeit hangsúlyozza, a kifinomultan nőies, mégis merészen nagyot álmodó Burberry Her nő szabadszellemű egyénisége előtt tisztelegve.

A Burberry Her Petals Limited Edition az eredeti Her Eau de Parfum illatát megőrizve, de a virágszirmoknak köszönhetően új, innovatív dizájn elemmel tölti meg a Burberry Her univerzumot.

A Burberry Her egy igazi londoner szellemiségét testesíti meg, aki néha ironikus, néha provokatív, de mindig őszinte. Életre kelti a ködös napok szépségét és szabadságát az angol fővárosban, ahol egy laza és fiatalosan üde életstílust képvisel.

Egy fújás, és biztosan kedved támad egy londoni kiruccanáshoz. A város hangulatától elbűvölve, megnyerő energiákkal és könnyed egyediséggel fedezheted fel az ismeretlent – akárcsak a kivételes, modern Burberry nő, aki merészen, mégis álmodozóan kerget új kalandokat és látja új szemszögből a világot.

Kitörés az elvárásokból. Egy újfelfedezés.

Illatcsalád: Gyümölcsös-gourmand

Fejjegy: Fekete ribizli, áfonya, málna
Szívjegy: Jázmin akkord, ibolya akkord
Alapjegy: Pézsma, ámbra.

Az illat fejjegyében a friss, lédús bogyós gyümölcsök veszik át az uralmat, mint a málna, az eper és az áfonya, melyet az ibolya és a jázmin lágy virágos jegyei követnek a parfüm szívjegyében. Az élénk illat lezárását végül a pézsma és az ámbrás jegyek krémesen gazdag összhangja adja.

A kampány

A megjelenést beharangozó kampányban a brit modell, Fran Summers szerepel, aki a Burberry-nő  energiájának, magabiztosságának és egyediségének megtestesítője. A kampány képsorai a virágszirmok levegőbe röpítésének szabadságérzését tükrözik, így szimbolizálva az illatban fellelhető megragadó energiát és a merész jegyeket.

A limitált kiadás

Elérhető: 2024. januártól

Burberry Her Petals Eau de Parfum Limited Edition Edp 88ml

Megvásárolható: kizárólag a Douglas Parfümériákban és a www.douglas.hu oldalon

Terméklink: https://www.douglas.hu/p/burberry-her-petals-limited-edition-1163878

Magyarországi forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft.

*Az üvegben lebegő virágok dekorációs elemek.